Axele: e-learning with high impact

Ons personaliseerbaar e-learning platform Axele is naadloos aan te passen aan de veranderende behoeften van uw organisatie, met een breed scala aan functionaliteiten.

Meer informatie

Digitaal onderwijs zal alleen maar belangrijker worden

Als er één trend is die zeker zal blijven, dan is het wel online leren. Digitale cursussen zijn flexibel, kosteneffectief, en kunnen studenten veel tijd besparen.
Nu sociale afstand de norm is geworden, brengt online leren niet alleen veel voordelen met zich mee, maar is het voor velen een noodzaak geworden. Soms worden veranderingen ons in zeer korte tijd opgedrongen, waardoor we aarzelen over de juiste keuze van software of hardware.

axians onderwijs en e-learning

Uitdagingen en oplossingen

Hoewel digitale klaslokalen veel voordelen hebben, kan het lastig zijn om je weg te vinden in de vele opties. Leerplatformen kunnen duur zijn, en er is veel concurrentie. Bepaalde vragen kunnen de kop opsteken, zoals

  • Welke audiovisuele systemen zijn nodig voor een hybride klaslokaal?
  • Zal ons nieuwe leerplatform kunnen worden geïntegreerd met andere tools?
  • Wat als ik de benodigde apparatuur alleen kan installeren tijdens specifieke momenten zoals schoolvakanties?
  • Hoe organiseer ik de inhoud op zo’n manier dat mijn leerlingen bij de les blijven?

Idealiter wilt u dat uw mensen gemotiveerd zijn om de cursus volledig af te werken, terwijl ze toch de onderwijskwaliteit krijgen die ze nodig hebben en die ze gewend zijn. Dit vraagt om de juiste beslissingen in hardware en/of software, en over de inhoud van uw cursussen. Bij Axians hebben we de nodige ervaring en kennis om u over deze drie zaken te adviseren.

e-learning met impact

Axele

Een aanpasbaar L&D-platform volledig op maat van jouw noden voor al jouw opleidingen en beheer ervan

Ontdek de mogelijkheden

Wenst u meer informatie?