Werken bij

Axians is de 'linking pin' in onze verbonden wereld. We streven naar meer dan het bieden van puur technische uitmuntendheid, en willen de wereld van morgen samen meer leefbaar en rechtvaardig maken.

ICT with a human touch

Axians biedt ICT-oplossingen die bedrijven en organisaties helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. We zijn een dienstverlener in hart en nieren. Dat betekent ook dat ons succes voornamelijk ligt in de mannen en vrouwen die onze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant.

Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens extra door te vragen naar wat er nu écht opgelost dient te worden. Die betrokkenheid drijft ons. Het verschil wordt gemaakt door onze mensen én door de toegevoegde waarde die we leveren aan onze klanten.

Axians gaat verder dan het bieden van puur technische uitmuntendheid. We dragen ook actief  bij aan het leefbaarder maken van de wereld van morgen. We maken deel uit van een groep die sterk doordrongen is van menselijke waarden en sociale ethiek, een cultuur van kwalitatieve en duurzame relaties, en een grote aandacht voor stakeholders en eindgebruikers. Axians is de 'linking pin' in onze verbonden wereld.

Eigen inbreng

Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb je bij ons veel zelf in de hand: je eigen ontwikkeling, de afwisselende projecten waaraan je werkt, de vrijheid om jezelf binnen een goede werksfeer te ontplooien, enz. Als collega’s werken we samen in teamverband. Op een constructief kritische en vooral inspirerende manier, om zo gezamenlijk onze projecten optimaal uit te voeren. We bieden je een inspirerende werkomgeving, voor iedere functie en op elk niveau. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven, talent en ondernemerschap. We vinden het belangrijk dat je kan werken in een prettige omgeving, waarin jij je thuis voelt.

Ontplooi jezelf

Als je bij ons komt werken zitten we op regelmatige basis met je samen over jouw ontwikkeling. Waar sta je nu? Hoe kun je jouw competenties optimaliseren? En hoe kan Axians jou daarbij helpen? We stellen samen een Persoonlijk OntwikkelingsPlan op, waarin je kan aangeven waarin en hoe jij je de komende jaren wil ontplooien. Daartoe biedt ook onze eigen VINCI Académie of het Young Professional Programma je volop mogelijkheden. Met Axians bieden we 'ICT with a human touch', en we investeren dan ook graag in jouw talenten en competenties!

VINCI Energies

Axians maakt deel uit van de VINCI Energies-groep. We zijn georganiseerd in autonoom ondernemende business units, en brengen zo de globale aanpak op het lokale niveau. Dit zorgt voor een persoonlijke benadering en hoge flexibiliteit tegenover onze klanten. Het betekent bovendien dat jij als medewerker terecht komt in een informele en mensgerichte werkomgeving.

poweredbyenergy

Vacatures

Ontmoet jouw collega’s

1920x1240-black

Tom De Clercq
Business Analytics Consultant bij Axians

"Na mijn studies Informatie Management ben ik onmiddellijk bij Axians aan de slag gegaan. Als consultant in de Business Analyticsafdeling heb ik in de loop der jaren voor verschillende bedrijven gewerkt, en zo kon ik kennismaken met heel verschillende sectoren en omgevingen. Die afwisseling zorgt ervoor dat mijn job boeiend blijft, en dat ik ook heel wat leuke collega’s heb ontmoet.

Voor mijn functie is een combinatie van informaticakennis en bedrijfskennis cruciaal. Door een hoop gegevens vanuit verschillende systemen om te vormen naar een leesbaar iets, kunnen heel specifieke vragen beantwoord worden. Zonder die vaardigheden zou dat niet lukken, dus zo kan ik als consultant ook mijn steentje bijdragen in het welvaren van de organisatie.

De IT-wereld staat nooit stil, en daardoor weet ik nu al zeker dat ik ook in de toekomst nog veel zal bijleren en mijn kennis continu kan uitbreiden. Het zijn al boeiende jaren geweest, en de toekomst kan alleen nog interessanter worden!"