Axele

AXELE
e-Learning with high impact


It’s not about a digital platform,
it’s about acquiring true knowledge

   Leeroplossing op maat van uw doelgroep

Het leertraject van een operator in een industriële omgeving is anders dan het traject van een klant die met uw product leert werken. Axians helpt u de juiste aanpak en gebruikerservaring te bepalen voor elke doelgroep.

 

   Learning management system

Axele organiseert en verdeelt online cursussen voor formeel leren. Neem de cursussen op in uw blended learning strategie en zorg ervoor dat de verkregen kennis praktisch en diepgaand is en meteen ingezet kan worden om de efficiëntie en kwaliteit te verhogen.

  • Een training kan worden opgebouwd uit verschillende elementen zoals leerinhoud, examens, enquêtes, video’s, webinars, …
  • Co-creëer content binnen uw team door uw cursussen te delen met verschillende redacteurs. Met een geïntegreerde workflow laat u de inhoud nakijken en goedkeuren.
  • Blijf op de hoogte van waar uw team mee bezig is. Checklists staan managers toe om de leervoortgang en de compliance in processen op te volgen.

 

   Reduceer administratieve taken

Axele automatiseert vervelende en foutgevoelige administratieve taken zodat L&D medewerkers meer tijd hebben voor belangrijke activiteiten. Configureer uw proces en laat het systeem het werk doen. U hoeft zich bijvoorbeeld niet langer bezig te houden met het manueel toevoegen van gebruikers.

 

   Verhoogd inzicht bouwt betere teams

My Team geeft managers unieke toegang tot de leeractiviteiten van hun team. Ontdek de hiaten in de vaardigheden van uw medewerkers, pak verlopen certificaten aan en zet zo training in om de performance te verhogen. Maak het werk van L&D medewerkers gemakkelijker door managers de mogelijkheid te geven om zelf individuele teamleden uit te nodigen of in te schrijven voor bepaalde cursussen.

 

   Coachen en delen

Met deze optionele module kunnen werknemers vragen stellen aan bepaalde vakexperten binnen uw organisatie. Ontvang user-generated knowledge, laat de kennis valideren door middel van ‘peer review’ en deel met andere teams. Door het inzetten van gamification bouwt u ondertussen aan een cultuur die geëngageerde werknemers beloont.

 

   Aangepast aan uw groeitempo

Axele wordt naadloos afgestemd op de veranderende noden van organisaties van elke grootte. Een gemakkelijke initiële setup laat u meteen van start gaan. Dankzij een uitgebreide keuze aan functionaliteiten en een schaalbaar platform kunt u zich aanpassen aan de unieke en wisselende behoeftes van uw organisatie. Naarmate de leerprojecten geavanceerder worden, kunt u ook Axele hierop afstemmen.

 

   Geïntegreerde oplossing

Maximaliseer de data flow tussen het leerplatform en uw bedrijfsapplicaties door Axele te integreren. Dit geeft u bruikbare inzichten die gegarandeerd uw L&D programma’s en algemene bedrijfsprestaties verbeteren.

 

Belangrijkste kenmerken

 

Maak kennis met Axele

Contacteer ons via e-mail: learning.be@axians.com, of vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op!