Service Providers & Operatoren

Digitale applicaties en diensten die ondersteund worden door 4G- en glasvezelnetwerken blijven toenemen. De digitale transformatie van onze economie zorgt voor een verschuiving van waarde naar de data die onze netwerken transporteert. Om een hoog investeringsniveau en een concurrentievoordeel te behouden, moeten operatoren permanent de gebruikservaring verbeteren, door het bieden van innovatieve en voordelige diensten.

Inzetten van technologieën van de toekomst, op grote schaal en aan een hoog tempo

De verspreiding van endpoints, de ontwikkeling van machine-tot-machine communicatie en het Internet of Everything: de digitale wereld onthult heel wat nieuwe waardevolle opportuniteiten.

Als marktleider in ICT is Axians een vertrouwenspartner die service providers helpt bij het succesvol uitbouwen van nieuwe business models, en het ontwerp van nieuwe diensten die hen een duidelijk concurrentievoordeel opleveren. De continue groei van communicatie en de steeds hogere vereisten van klanten zorgen er bovendien voor dat operatoren hun infrastructuur permanent moeten optimaliseren, op vlak van beschikbaarheid, breedband en geografische dekking. Als internationale speler helpt Axians bij de fixed-mobile convergentie en het vlot inzetten van digitale infrastructuur, op grote schaal.

Oplossingen en expertise voor service providers & operatoren

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayVerhoog de netwerkcapaciteit en versnel de time-to-market van nieuwe technologieën

Axians plant, implementeert en optimaliseert de laatste nieuwe technologieën (3G, 4G, 4G+, FTTx, ...), snel en op grote schaal, in stedelijke en landelijke gebieden.

1920x1240-blackConvergeer uw mobiel en fixed aanbod

Als expert in telecommunicatie-technologieën, van core network tot FTTH outlets, biedt Axians complete oplossingen die service providers in staat stellen netwerkconvergentie optimaal in te zetten om zo hun kosten te beperken.

1920x1240Verbeter de gebruikerservaring en houdt de kosten laag

We brengen mobiele- en radio-dekking naar gebouwen en transportsystemen, en ontwerpen en implementeren netwerken die voldoen aan de vereisten van de gebruikers én een verbeterde beschikbaarheid bieden.

1920x1240-blackOptimaliseer operationele kosten en verhoog uw investeringscapaciteit

Axians biedt hoogwaardige beheersdiensten met een resultaatsgebonden engagement, alsook logistieke oplossingen op maat voor efficiënt on-site onderhoud & ondersteuning.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES