Research & Onderwijs

De manier waarop we studenten onderwijzen en begeleiden is de afgelopen vijf jaar enorm veranderd. Social media zijn de normaalste zaak van de wereld geworden, en studenten gebruiken niet alleen data, maar genereren die ook. Terwijl maken samenwerkingstools een nieuwe, flexibele manier van leren mogelijk, zowel binnen als buiten het onderwijsinstituut.

Onze diensten voor research & onderwijs

Omdat we goed begrijpen hoe technologie veranderingen kan ondersteunen en vaak ook in gang zet, kan Axians ook nieuwe werk- en leermethodes ontwikkelen. Hierbij willen we niet alleen de gebruikservaring van de student verbeteren, maar behouden we ook een flexibel, efficient en financieel haalbaar model voor de onderwijsinstellingen.

We hebben een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van zeer complexe oplossingen voor carrier-class netwerken en data centers voor publieke organisaties, vooral binnen het domein van research & onderwijs.

Axians helpt klanten om flexibel en efficiënt te werken in een steeds meer data-gerichte wereld, en behoudt hierbij steeds het hoogstaand technisch niveau dat u van een partner mag verwachten.

Kennis en oplossingen voor Research & Onderwijs

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayMaak educatieve bronnen toegankelijker

Om te garanderen dat kennis toegankelijk is voor het grootst mogelijke publiek, voorziet Axians in ICT-oplossingen die on-demand toegang tot alle multimediabronnen van een onderwijsorganisatie mogelijk maken. De cloud zorgt ervoor dat bronnen altijd en overal bereikbaar zijn, met ijzersterke beveiliging.

1920x1240-blackVerbeter de toegang tot breedband op de hele campus en in de studentenhuisvesting

Stimuleer leren op afstand en verbeter zo de academische resultaten van studenten. Met glasvezel- en draadloze netwerken kan Axians de campus en studentenhuisvesting verbinden, en een beveiligde en directe toegang tot informatie- en onderwijsbronnen mogelijk maken.

1920x1240Verbeter de beschikbaarheid van netwerken en vergroot de mobiliteit

Op de campus, in de aula of thuis, studenten verwachten overal een optimale verbinding van hoge kwaliteit. Met Axians kunt u netwerken opzetten met centraal beheer, van de core tot en met de endpoints.

1920x1240-blackStimuleer het gebruik van samenwerkingstools

Een sterke interactie tussen docent en student maakt uw instituut aantrekkelijker voor studenten en op de faculteit. Axians zet Unified Communication oplossingen in die de samenwerking bij onderzoeksactiviteiten of groepswerk sterk vereenvoudigen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES