Core Network

Het core network functioneert als een centrale 'hub' voor alle netwerk- en telecommunicatiediensten. Het host alle strategische componenten die de beschikbaarheid van diensten verzorgen. Axians is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van de meest optimale netwerken, voor bijvoorbeeld service providers en netwerkbeheerders.

Solide expertise voor strategische systemen

Met nieuwe technologieën die elkaar razendsnel opvolgen, en de convergentie van vaste & mobiele communicatie als gemeengoed, moeten service providers en netwerkbeheerders kunnen vertrouwen op gespecialiseerde partners voor ondersteuning bij de migratie van hun core network naar nieuwe technologieën, die een betere schaalbaarheid en hogere performance bieden.

Axians levert veilige en end-to-end core, edge en virtuele oplossingen om geïntegreerde, betrouwbare, veilige en kostenefficiënte netwerken op te zetten. Daarenboven bieden deze oplossingen ook de eindgebruikers een echte mobiele ervaring, eender waar, wanneer of hoe ze zich verbinden met het netwerk.

De systemen die samen het core netwerk vormen gaan in toenemende mate over op IP-technologieën. Door een efficiënt projectmanagement plant en ontwikkelt Axians betrouwbare en renderende oplossingen voor alle routing- en supervisiesystemen, binnen zowel vaste als draadloze netwerken.

Onze diepgaande en brede ICT-expertise stelt ons in staat u een complete aanpak te bieden, inclusief systeem monitoring, on-site interventies en inbedrijfname van de geïnstalleerde systemen.

Onze oplossingen

A solution

Software Defined Networks

Axians biedt baanbrekende Software Defined Networks (SDN) en Network Function Virtualization (NFV)-oplossingen, voor hoogwaardige netwerken die grote prestaties moeten leveren. Gebaseerd op een open architectuur om gebruiksgemak, veiligheid en schaalbaarheid te optimaliseren.

Project management voor IP-integratie of migratie

Project management bij IP-integratie of migratie

Onze project teams kunnen voor u grote en complexe integratie- en IP-migratieprojecten uitvoeren. Als centraal aanspreekpunt beheren we de vereisten en verzorgen we de contacten met alle betrokkenen, van service providers tot verkopers, inclusief het project team on site.

A solution

High-performance netwerken

We beschikken over een ruime ervaring in het opzetten van complexe en omvangrijke netwerken en datacenters voor publieke organisaties, met een specifieke focus op het segment Research & onderwijs.

Implementatie van turn key systemen

Implementatie van turnkey systemen

Axians verzorgt de implementatie van totaalprojecten: projectontwerp en voorbereiding, stappenplan, on-site installatie van de hardware volgens de technische specificaties, alsook het management van de systeemintegratie in het core netwerk.

De voordelen van Axians

PrestatiesPrestaties

Dankzij het dichte netwerk van lokale bedrijven kan Axians overal en in elk stadium van het migratieproject actief zijn, on site bij de klant of vanuit één van onze eigen centrale locaties. Onze teamleden worden continu getraind in de nieuwste technologieën, om zo de kwaliteit doorheen het hele project te kunnen garanderen.

VeiligheidVeiligheid

Axians is gecertificeerd door toonaangevende leveranciers en kan instaan voor alle aspecten van een veilige upgrade of update van het core netwerk. Een rapportage op maat van de klant biedt zicht op alle lopende en afgeronde activiteiten, en zorgt zo voor transparantie, controle en efficiëntie.

Kortere time-to-marketKortere time-to-market

Axians kan het implementatieproces van technologieën versnellen dankzij een jarenlange ervaring, o.a. met het upgraden van kritische systemen. Onze specialisten beheersen de processen en kennen de voorwaarden om uw projecten efficient uit te voeren en de netwerkbeschikbaarheid te optimaliseren.

FlexibiliteitFlexibiliteit

Met maatoplossingen voor elk migratie- of ontwikkelingsproject kan Axians het implementatieproces van technologieën volledig of deels verzorgen, tegen concurrerende prijzen en aan een ongezien kwaliteitsniveau.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES