atlassian cloud

Ongekende mogelijkheden met Altassian Cloud

Verleg de focus van jouw teams naar de essentie van de business: samenwerken met en voor de klant. Of je nu producten bouwt, projecten uitvoert, diensten aanbiedt of zorgt voor anderen, dat lukt het beste wanneer je met je kerntaken bezig kan zijn.

Het cloud platform van Atlassian biedt de beste versie aan van de samenwerkingstools die iedereen kent en omarmt: Jira, Confluence, Trello, Atlas en veel meer. Verrijkt met Analytics, AI en Automation tilt het teamwerk naar nieuwe hoogten en ongekende mogelijkheden.

 

 

Teams work better together on Cloud.  They work faster, smarter, and stronger, together. Focus on the strategic imperatives that move your business forward with the best of Atlassian, on Cloud with Axians.

Buggenhout Walter

Senior Atlassian Consult bij Axians

atlassian cloud

Axians helpt jou in de Cloud

Terwijl Atlassian zorgt voor de robuuste architectuur en beveiliging van de omgeving, krijgen jouw teams meer ruimte voor innovatie en productiviteit. We hepen je graag op weg met een vlekkeloze start en advies onderweg.

Let’s get started

Bestaande Atlassian-klant met een server of data center omgeving? Wij helpen je doorheen elke stap van de migratie dankzij onze ervaring en beproefde aanpak.

 • atlassian cloud

  Assessment

  Een succesvolle migratie is enkel mogelijk met een goed begrip van de huidige omgeving, de gewenste outcomes en een grondig plan van aanpak. We analyseren de bestaande omgeving, bekijken de strategische wensen voor het nieuwe platform, leggen samen de scope en de verdere roadmap vast voor de migratie. We streven ernaar de werking meteen te optimaliseren en jou als klant een vliegende start te bezorgen met de nieuwe mogelijkheden van het platform.

 • Migratie

  Op het afgesproken moment voeren we de migratie uit in productie. Dat gebeurt meestal buiten de kantooruren, zodat gebruikers zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

 • atlassian cloud

  Voorbereiding

  In deze fase zorgen we ervoor dat zich bij de migratie geen verrassingen meer voordoen. De configuratie wordt voorbereidn de migratie-stappen worden uitgewerkt, gedocumenteerd en geautomatiseerd waar nodig. Alles wordt uitvoerig getest in Dev en Test-omgevingen. We betrekken jou als klant nadrukkelijk in het acceptatieproces en werken communicatie, documentatie en trainingsmateriaal uit.

 • Opstart en nazorg

  We ondersteunen de gebruiker met training rond de nieuwe features en mogelijkheden van het patform en blijven na de migratie stand-by om vragen te beantwoorden en problemen te verhelpen..

Ik wil een gratis demo!