Het belang van Business Applications en Data Analytics blijft toenemen

Het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen en het analyseren van de data die ze genereren is van cruciaal belang voor een optimale continuïteit in uitdagende tijden. Innovatieve technologieën en toepassingen, waaronder IoT en AI, stellen u in staat om operationele efficiëntie te verbeteren en waardevolle inzichten te produceren als basis voor toekomstige zakelijke beslissingen.

Case studies

Ontdek onze klantverhalen

Data Problem? Solved!

 Axians zoekt een oplossing op maat van jouw dataprobleem. Ontdek onze data-analyse diensten en testimonials hier!

Maak de juiste strategische beslissingen

Ontdek welke drivers een impact hebben op uw bedrijf. Wilt u meer weten over uw verkoopsuccessen, gestegen marges, klanttevredenheid of de kwaliteit van uw dienstverlening? Welke van uw producten genereren het grootste deel van uw winst? Door uw ruwe gegevens op te schonen en te combineren, helpen wij u de inzichten en analyses te krijgen die u nodig hebt.

Business Intelligence begeleidt uw beslissingen met een organisatiebrede, langetermijn-impact.

Operationele beslissingen op basis van realtime-informatie

Gebruik realtime gegevens voor het optimaliseren van uw processen, serviceniveaus, productkwaliteit, doorlooptijd, kosten, veiligheid, productie-uptime, energieverbruik…

Onze expertise in data analytics en business applications

End-to-end Data Management

Axians ondersteunt organisaties in alle stappen, van het verzamelen van data met IoT of bedrijfsapplicaties, het implementeren van uw datawarehouse (ETL), het bouwen van dashboards en operationele rapportages, het gebruik van machine learning (ML) voor predictive analytics en alert management tot het installeren, hosten en ondersteunen van de gehele infrastructuur voor uw data analytics omgeving.

Maak uw data snel, betrouwbaar en compliant

Data Warehouse

Bedrijfsgegevens zijn vaak verspreid over verschillende plaatsen binnen uw bedrijf, of moeten worden verzameld bij leveranciers en klanten. Hoe krijgt u alles op één plaats, op een duidelijke en gestructureerde manier? Wij helpen u uw gegevensbronnen te verzamelen en te combineren.

Samen hermappen en transformeren we uw gegevens, zodat alle input consistent is en analyses kunnen worden uitgevoerd in overeenstemming met uw bedrijfsstrategie en -doelstellingen.

Diepgaande inzichten over klanten, leveranciers of interne processen

Van data tot informatie: Business Intelligence

In welke regio vindt u uw grootste klanten? Hoe snel worden problemen van klanten echt opgelost bij uw servicedesk? Begrijp uw bedrijf op een dieper niveau, met intelligente rapporten en dashboards over de onderwerpen die voor u van belang zijn.

Predictive Analysis

Wat als u complexere problemen van naderbij wilt bekijken? U wilt weten wanneer u bepaalde activa moet vervangen, maar er zijn te veel factoren om rekening mee te houden? Predictive models maken gebruik van machine learning om inzichten te produceren die niet onmiddellijk toegankelijk zijn met dashboarding of via data-analyse. Op basis van historische gegevens en statistieken begeleiden deze voorspellingen u nog verder in uw beslissingen.

Om voorspellende analyses zo dicht mogelijk bij de realiteit te laten komen, moeten uw gegevensbronnen correct, betrouwbaar en in grote hoeveelheden beschikbaar zijn. Daarom helpen wij u graag bij het structureren en hermappen van uw datastromen in een data warehouse, voor de best mogelijke analyse.

  • Digitaliseren van processen
  • Data-analyse
  • Beslissingen & acties
  • Iteratief proces
Neem contact op

Meer info