De technologieën van morgen: tegemoetkomen aan de vraag naar gegevens

Digitale toepassingen en diensten, ondersteund door het gebruik van 5G en vezeltechnologieën, blijven het goed doen. De digitale transformatie van de economie brengt een waardeverschuiving teweeg richting gegevens die in beweging zijn op netwerken.
Om hun investeringscapaciteit te behouden en hun concurrentievoordeel te verdedigen, moeten dienstverleners de gebruikerservaring blijven verbeteren. Dit kan worden bereikt door vooruitstrevende, en winstgevende diensten aan te bieden.

De technologieën van morgen snel en op grote schaal uitrollen

Axians begrijpt de druk om deze hoognodige diensten te leveren en tegelijkertijd uw ROI te behalen.
Als marktleider in ICT is Axians een vertrouwde partner als het gaat om het helpen van service providers bij het inspelen op nieuwe business modellen, en bij het ontwerpen van gerelateerde oplossingen die u helpen de concurrentie voor te blijven. Carrier-grade infrastructuren moeten bewijzen dat ze in hoge mate beschikbaar zijn. Als internationale speler maken wij vast-mobiele convergentie mogelijk en helpen wij u bij een snelle en grootschalige uitrol van digitale infrastructuren.

Wat we voor u kunnen betekenen

De netwerkcapaciteit vergroten en de marktintroductietijd voor nieuwe technologieën versnellen

Axians plant, implementeert en optimaliseert de nieuwste technologieën (4G, 5G, FTTx …), snel en op grote schaal, zowel in stedelijke als landelijke gebieden.

Samenbrengen van mobiele en vaste diensten

Als expert die alle telecommunicatietechnologieën aanbiedt, van het kernnetwerk tot FTTH-aansluitingen, biedt Axians end-to-end oplossingen die serviceproviders helpen gebruik te maken van netwerkconvergentie om hun kosten te beheersen.

De gebruikerservaring verbeteren en tegelijk de kosten laag houden

Met Axians wordt mobiliteit en radiodekking naar gebouwen en transportsystemen gebracht. Axians ontwerpt en implementeert netwerken die de verkeersbehoeften aankunnen en biedt een verbeterde beschikbaarheid.

Exploitatiekosten optimaliseren om investeringscapaciteit te verbeteren

Axians biedt hoogwaardige managed services met resultaatverplichting, evenals op maat gemaakte logistieke oplossingen om het onderhoud op locatie efficiënt te ondersteunen.

Wenst u meer informatie?