Altijd en overal verbonden

Dankzij de brede expertise van onze telecomingenieurs, IT-experts, hardwaredesigners, applicatieontwikkelaars en technici biedt Axians de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Wij ontwikkelen oplossingen van A tot Z. Het creëren, ontwerpen, bouwen en onderhouden van betrouwbare, veilige en flexibele telecomoplossingen is onze dagelijkse missie.

Axians begeleidt u in alle fasen van het project: van engineering, product- en applicatieontwikkeling tot productie, integratie, installatie, implementatie en onderhoud.

Oplossingen op maat

Bij Axians weten we dat kant-en-klare of one-size-fits-all oplossingen niet altijd voldoen aan de unieke uitdagingen waar organisaties voor staan. Daarom ontwerpen we al onze oplossingen met flexibiliteit als uitgangspunt, en werken we nauw samen met onze klanten om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Niet alle uitdagingen kunnen worden opgelost met standaardoplossingen. Bij Axians zien we dit als een kans om samen te werken en te innoveren met onze klanten.

Onze missie …

Levens redden en processen optimaliseren door middel van betrouwbare, veilige en geïntegreerde communicatieoplossingen die mensen, processen en sensoren overal en via eender welk apparaat en netwerk met elkaar verbinden. Of het nu gaat om Push-to-Talk of Unified Communication, wij bieden u de meest recente technologische ontwikkelingen. Spraakcommunicatie, videotransmissie, geolokalisatie, datatransmissie, planning: wij integreren alle communicatie binnen uw operationele doelen, bedrijfsprocessen en toepassingen.

Meer informatie