Altijd en overal verbonden

Stel uw teamleden in staat om altijd en overal operationeel en verbonden te zijn – ongeacht het apparaat en het netwerk. Of het nu gaat om Push-to-Talk of Unified Communication, wij bieden u de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Spraakcommunicatie, videotransmissie, geolokalisatie, gegevensoverdracht of planning… Wij integreren communicatie in uw operationele missies, uw bedrijfsprocessen en applicaties.

  • Unified Communication

    Til samenwerking en productiviteit naar een hoger niveau. Met onze oplossingen kunnen uw medewerkers met één app bellen, berichten versturen, vergaderen en samenwerken in teams, allemaal met hetzelfde gebruiksgemak dat ze ook van hun persoonlijke apps gewend zijn.

  • Critical Communication

    Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in radionetwerken voor openbaar vervoer, luchthavens, overheidsinstanties, industrie en nutsbedrijven.

  • Openbaar vervoer on-board communicatie

    Universele boordapparatuur voor telecommunicatie (DMR/TETRA/LTE) en intelligente intercoms (Public Address), speciaal voor spraak- en datacommunicatie geïnstalleerd op metro’s, trams, treinen en bussen.

Oplossingen op maat

Bij Axians weten we dat kant-en-klare of one-size-fits-all oplossingen niet altijd voldoen aan de unieke uitdagingen waar organisaties voor staan. Daarom ontwerpen we al onze oplossingen met flexibiliteit als uitgangspunt, en werken we nauw samen met onze klanten om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Niet alle uitdagingen kunnen worden opgelost met standaardoplossingen. Bij Axians zien we dit als een kans om samen te werken en te innoveren met onze klanten.

Image

UCaaS/Cloud

Zet de volgende stap in flexibiliteit en functionaliteit. Voor flexibele organisaties is het niet langer wenselijk of zelfs haalbaar om alle communicatiemiddelen lokaal te realiseren: met de huidige snelheid van technologische ontwikkelingen volgen investeringen elkaar te snel op en is de benodigde expertise te duur. Wij helpen u deze kloof tussen budget en innovatiekracht te overbruggen met een platform dat innovatie niet alleen mogelijk maakt, maar dat ook voortdurend innoveert.

Meer informatie