Maak het verschil met een toepassing op maat

Sommige processen of oplossingen zijn voor u van strategisch belang omdat ze uniek zijn voor uw organisatie. Standaard toepassingen volstaan vaak niet en maatwerk dringt zich op. Dit vereist een globale kijk op het hele proces, over bestaande applicaties en afdelingen heen.

We gaan voor een perfect geïntegreerde, digitale oplossing die zó intuïtief en performant is dat adoptie door uw medewerkers of klanten geen uitdaging vormt.

We hebben geen klanten, enkel partnerships

Voor uw digitale transformatie heeft u een partner nodig die met u meedenkt, u uitdaagt en inspireert om te innoveren. We zien het als onze missie om u succesvol te maken. Dat doen we door te leveren wat we beloven, op tijd, binnen budget en met een focus op maximale business value.

Na een eerste opdracht krijgen we steevast het vertrouwen voor nieuwe projecten. Zo zijn we voor heel wat organisaties al meer dan 15 jaar de strategische partner die hun digitale transformatie end-to-end begeleidt.

Strategic Digicoaching

Onze expertise in Custom Application Development

Fast Project Framework met building blocks

We vinden het wiel niet opnieuw uit

Het Axians Fast Project Framework bevat een basisplatform met daarin technische en functionele componenten (building blocks), services en standaard API’s voor integraties die door de jaren heen werden ontwikkeld in onze projecten.  Daar waar mogelijk wordt ook steeds gekozen voor opensource en third party bouwblokken om kosten te besparen, snelheid te winnen en risico’s in uw project te vermijden.

Zo kunnen we onze aandacht en uw investering maximaal richten op de functionaliteit die echt op maat voor u moet gemaakt worden, en niet op de basisblokken die in heel wat applicaties terugkeren.

Future proof software

U bent klaar voor de toekomst als uw digitale oplossing future proof is.  Dit impliceert schaalbare software die meegroeit als de load toeneemt en geen onnodige infrastructuurkost met zich meebrengt in geval van variabele belasting.  Bovendien moeten uw applicaties eenvoudig uit te breiden en aan te passen zijn als uw behoeftes wijzigen.

Op vlak van veiligheid kunt u op beide oren slapen, onze ‘secure by design’ aanpak en doorgedreven, geautomatiseerde testen bieden garanties op vlak van cyber security en stabiliteit van bij de start én bij wijzigingen in de toekomst.  De cloud native architectuur kan on premise, in de cloud of hybride geïnstalleerd worden.

Het mag ook wat meer zijn

500.000 gebruikers, big data bronnen, grote pieken in de load, zeer veel integraties met andere applicaties, nieuwe releases zonder downtime, … en toch steeds snelle responstijden zonder exuberante infrastructuurkosten?  Het schrikt ons helemaal niet af.  Our job begins where the comfort zone of most developers ends.

De opportuniteiten om mensen en systemen efficiënter te laten samenwerken zijn eindeloos door het inzetten van IoT, Data Analytics, smart mobile apps, Artificiële Intelligentie, …  Onze brede kennis en ervaring in deze technologieën geven u de boost waarnaar u op zoek bent.

Agile aanpak voor geslaagde projecten

Verandering is de enige constante.  Enkel wendbare organisaties houden stand in een context die alsmaar sneller wijzigt.  Deze filosofie zit ingebakken in onze agile methodologie die rekening houdt met voortschrijdend inzicht tijdens het project.

Transparante communicatie is de hoeksteen van onze samenwerking.  De iteratieve aanpak laat u toe om uw project op de voet op te volgen, op basis van concrete tussentijdse resultaten feedback te geven en bij te sturen met inzicht in de impact (scope, budget, planning, risico’s) van uw beslissingen.  We bereiken samen uw doelen.

Enkele van de industrieën die wij ondersteunen

Meer weten?