Kwaliteit, innovatie en design voor de perfecte audiovisuele oplossing

Van een eenvoudige vergaderzaal tot de meest uiteenlopende AV-installaties: ons gepassioneerde team realiseert uw project samen met u. Technologie is slechts een middel, het uiteindelijke doel is uw tevredenheid en vertrouwen.

Onze oplossingen

Ontdek onze audiovisuele oplossingen

Audio

 • Public Address
 • Evacuatie
 • Conference
 • Simultane vertaling
 • Comfort Audio
Ontdek onze Audio oplossingen

Video

 • Displays
 • Projectie
 • Video walls
 • LED walls
 • Projectietechnieken
 • Camera Tracking
 • AV over IP
 • Draadloos presenteren
Ontdek onze video oplossingen

Communicatie

Communicatie, zowel extern als intern, neemt een steeds belangrijkere rol in binnen elke organisatie. Een overvloedig aanbod van producten en diensten komt hiervoor in aanmerking. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het vinden van de juiste zakelijke communicatieoplossing, zowel binnen als buiten uw organisatie.

Ontdek onze Communicatie oplossingen

Gebouwen

De implementatie van IoT stelt organisaties in staat om hun gebouwen slimmer te maken. Sensoren kunnen bijna alles meten en nieuwe (draadloze) technologie maakt het mogelijk om een schat aan informatie te gebruiken.

Ontdek onze oplossingen voor gebouwen

Onze services

AV as a Service

Een up to date audiovisuele infrastructuur is een noodzaak voor elke organisatie. Maar het inspelen op nieuwe ontwikkelingen vereist kennis van zaken en de nodige investeringen. AV as a service laat dit perfect toe zonder dat dit ten koste gaat van uw liquide middelen. Uw AV blijft up to date, en dit tegen een vaste maandelijkse kost. Samen bekijken we wat AV as a service voor uw organisatie kan betekenen.

 

 

 

 

Support & Opleiding

Ons belangrijkste doel: de werking van uw audiovisuele installatie garanderen. Om dit mogelijk te maken, werkt Axians Audiovisual Belgium met een gestroomlijnd serviceplan. Onze specialisten installeren en inspecteren uw audiovisuele installaties volgens de regels van de kunst.

AV Consultancy

Onze aanpak gaat veel verder dan het simpelweg installeren van materiaal. Axians Audiovisual Belgium gelooft in de integratie van technologieën die een echte toegevoegde waarde betekenen. Onze jarenlange AV expertise delen we graag met u in uw zoektocht naar de optimale audiovisuele oplossing.

 

Service Level Agreements

Onze maintenance contracten bieden u extra rust en zekerheid. Wanneer Axians Audiovisual Belgium een onderhoudscontract aangaat, bewaken we de goede werking van uw installaties. Via een volledig op maat geschreven serviceprogramma haalt u nog meer voldoening uit uw AV installatie, zonder u zorgen te maken over de continuïteit.

 

 

 

Customisatie

Maatwerk is nog steeds een van onze grootste sterktes. Indien nodig gaan we daar erg ver in, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: een vlot werkende en efficiënte AV oplossing.

Project Management

Axians Audiovisual Belgium werkt samen met uw team, om op een efficiënte manier uw AV project tot een goed einde te brengen.

Download het Return Material Authorization-bestand (RMA)

Als u een defect product wilt retourneren of door ons wilt laten ophalen, kunt u via de onderstaande link een RMA-nummer bij ons aanmaken. Na beoordeling van de gegevens zal onze after-sales service contact met u opnemen met de nodige informatie/instructies.

Zorg er altijd voor dat er een duidelijke omschrijving van het probleem beschikbaar is en dat alle gegevens van het betreffende product zijn bijgevoegd (producttype, serienummer). Producten kunnen alleen worden geretourneerd nadat een RMA-aanvraag is ingediend en goedgekeurd door onze after-sales service.

Ontdek meer