Laat uw medewerkers uitblinken

Door zowel het wat als het waarom van organisatieprocessen te begrijpen, en de waarde die ze creëren voor uw werknemers, kan het implementeren van digitale technologie een buitengewone impact hebben op het geluk van uw werknemers en tegelijkertijd de productiviteit verhogen.
Axians biedt geïntegreerde bedrijfssystemen en -applicaties met een focus op het leveren van flexibele functies en een sterke schaalbaarheid om tegemoet te komen aan toekomstige vereisten.

Digitale transformatie als facilitator van het ecosysteem

De patiënten van vandaag verwachten goed geïnformeerd te zijn, en actief deel te nemen aan hun traject van zorg en levenskwaliteit. Dit betekent dat de organisaties die de medische communicatielijnen op een allesomvattende manier kunnen verbinden en ondersteunen, morgen het verschil maken. Ten tweede wordt het personaliseren van behandelingen en patiëntervaringen stilaan de norm.
Beide trends vereisen een sterke visie op de manier waarop slimme behandelingen kunnen ontwikkeld worden en hoe digitale technologie kan gebruikt worden om medische processen te innoveren.

Hoe Axians helpt om uw uitdagingen het hoofd te bieden

 • Always on

  ICT endpoint support

 • As a Service

  U kan zich specialiseren in uw kernactiviteiten, terwijl alle ondersteunende diensten zorgvuldig en professioneel worden verzorgd.

 • Compliancy

  Zorg ervoor dat gegevens worden gecontroleerd en voldoen aan de wettelijke vereisten

 • Software Development

  Digitaliseer uw bedrijfsprocessen en/of maak het verschil met een applicatie op maat

Conforme en vertrouwelijke gegevensverwerking

Bij processen in het Life Science segment zijn veel verschillende partijen betrokken. Er moet worden gecommuniceerd tussen professionals op medisch-wetenschappelijk & juridisch gebied en overheden: vaak is er ook concurrentiegevoelige informatie in het geding, of vertrouwelijke certificeringen en documenten.
Wij hebben ervaring met de standaarden voor dossiers van geneesmiddelenfabrikanten en goedkeuringsdossiers, en houden ons aan de noodzakelijke beveiligingseisen – in O365 en op het gebied van netwerken, registraties van vergaderzalen, enz.  Als het gaat om applicaties, zetten we samenwerkingsverbanden met verschillende partijen op een veilige manier op.

Van data-analyse tot AI-gestuurde processen

De kosten voor het opslaan van gegevens zijn aanzienlijk gedaald. In combinatie met de opkomst van immersive technology, wearables en IoT-toepassingen kunnen we gerust stellen dat data een sterke impact zal hebben op de toekomst van life science-oplossingen. Het Internet of Behavior, gerichte therapieën, … zullen belangrijker worden voor zowel leveranciers als ontvangers van medische zorg. Axians helpt u uit te zoeken welke gegevens nuttig zijn voor inzichten, en om een visie op te bouwen over hoe data analytics uw bedrijfsprocessen positief kan beïnvloeden.
In elk scenario blijven veiligheid en gegevensbescherming van cruciaal belang, evenals een veilige samenwerking met partners in het medische ecosysteem, zoals overheidsorganisaties en juridische instellingen.

Netwerk & Security

Wij helpen u servers aan te sluiten, werkstations te beheren, nieuwe apparaten te creëren en applicaties te schrijven, zodat uw personeel zich kan concentreren op wat echt belangrijk is.
Wij zorgen er ook voor dat uw gegevens veilig worden behandeld en verplaatst.

PROCESSEN OP EEN ZORGELOZE MANIER DIGITALISEREN

Digitale transformatie

 • Design Thinking
 • UX experience
 • Agile, Scrum & Project methodology
 • Actieplan en uitvoering
Een meeting vastleggen

Case study

 • Papierloze begeleidingsapplicatie voor kwaliteitscontrole in farma

  Axians ontwierp en ontwikkelde een tracking applicatie in samenwerking met een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf. Het is een Tracking en Reporting Software oplossing die de operatoren op de productievloer begeleiding en instructies biedt tijdens de setup en de voorbereidende stappen van afvullijnen en formulatietanks.
  Lees meer
kantoorgebouwen en meer

Audiovisual Solutions

We rusten AV-technologie uit in vergaderzalen, auditoria, directiekamers… En bieden Managed Services voor een zorgeloos onderhoud.

Lees meer

Wenst u meer informatie?