De kern van elke organisatie in healthcare is zorg verlenen

Maar vaak is het een uitdaging om meer tijd vrij te maken voor dit essentiële onderdeel. De patiënt verwacht maximale kwaliteit en veiligheid, de vraag neemt toe en de middelen zijn schaars, zowel qua financiën als qua personeel.

Tegelijkertijd moeten openbare instellingen in de gezondheidszorg een balans zien te vinden tussen 24/7 beschikbaarheid van hun uiteenlopende applicaties & infrastructuur en de (doorgaans) kleine teams. De combinatie van oudere en nieuwere technologieën on-prem of in de cloud vragen om een flexibele inzetbaarheid van vaardigheden en diensten.

Het uiteindelijke doel is om minder tijd te besteden aan administratieve processen, een betere planning, organisatie en inzichten te verkrijgen die zonder technologie niet mogelijk zouden zijn. Deze inzichten voorkomen fouten en voorspellen bepaalde gebeurtenissen op basis daarvan. Zo blijft de kwaliteit van de zorg gewaarborgd.

Houd uw werknemers en patiënten tevreden

Met een mix van creativiteit en digitale oplossingen maken we zorgmedewerkers en patiënten een stuk gelukkiger. Wij bieden toegang tot de juiste know-how en ondersteuning.

Hoe Axians helpt om uw uitdaging het hoofd te bieden

 • Always on

  Voorkom onderbreking of degradatie van uw IT-diensten en hanteer tegelijkertijd een pragmatische, budgetvriendelijke aanpak.

 • As a Service

  U kan zich specialiseren in uw kernactiviteiten, terwijl alle ondersteunende diensten zorgvuldig en professioneel worden verzorgd.

 • Privacy

  We zorgen ervoor dat privégegevens in alle back-officesystemen traceerbaar en controleerbaar zijn om de GDPR-uitdaging te doorstaan.

Meer tijd voor patiënten

Digitalisering helpt zorgorganisaties om mee te blijven. Door innovatieve en efficiënte systemen te gebruiken, kunnen zorgverleners meer tijd vrij maken om met patiënten door te brengen en om de beste service en zorg te garanderen.

Automatiseer administratieve processen zodat er meer budget en tijd vrijkomt voor zorgverlening

Het personeel in de gezondheidszorg staat onder hoge werkdruk. Een van de factoren die deze werkdruk verhoogt, is de administratieve rompslomp, de veelvuldige registraties en vereiste rapporten, in allerlei informatiesystemen die naast elkaar bestaan. De uitdaging bestaat eruit een manier te vinden om deze registraties te automatiseren.

Gedigitaliseerde data en cybersecurity

Met het oog op de snelle evoluties in technologie, bv. in AI-toepassingen, is het belangrijk dat organisaties gegevens digitaliseren, structureren en beschikbaar stellen voor de implementatie van automatisering, het verwerven van inzichten en het nemen van proactieve beslissingen. Wij kunnen u helpen deze gegevens te beschermen op een manier die de productiviteit niet belemmert.

 • Gebrek aan bewustzijn en opleiding van werknemers leidt tot ongewenste verspreiding van gevoelige patiëntgegevens.
 • Geconnecteerde apparaten zoals medische apparatuur of Web connected elements (IoT) moeten goed worden beveiligd en te allen tijde worden up-to-date gehouden.

Centrale Digital Workspace

Ons workspace-aanbod biedt een compleet en geïntegreerd platform van flexibele en agile oplossingen voor de gezondheidszorg, waarbij IT helpt tegemoet te komen aan de vraag naar kosteneffectieve groei en flexibiliteit. Het platform biedt keuzemogelijkheden, hoge prestaties en een vereenvoudigd beheer.

Registreren voor opleidingen, bijwerken van certificeringen, indienen en goedkeuren van onkosten, plus HR-taken en tal van andere taken kunnen binnen een Digital Workspace-oplossing worden afgerond.

Processen op een zorgeloze manier digitaliseren

Digitale transformatie

 • Design Thinking
 • UX experience
 • Agile, Scrum & Project methodology
 • Actieplan en uitvoering
Een meeting vastleggen

Innovatieve oplossingen in een wereld waar medische diensten en informatiestromen steeds meer gepersonaliseerd zijn

Maak een verschil met innovatieve ideeën. Om deze te genereren, heeft Axians een incubatieprogramma opgezet. Na het incubatieprogramma kan een Proof of Concept worden gevolgd door de volledige implementatie van het digitale project.

Research & Development

Door het gecodeerd verzamelen, structureren, anonimiseren en combineren van gegevens die verspreid zijn over verschillende ziekenhuizen en andere verwante instellingen, kan uitgebreider onderzoek worden gedaan. Dit verhoogt de opportuniteiten voor de ontwikkeling van nieuwe en aangepaste behandelingen.

Case studies

 • Validatie en registratie van ziekenhuisgegevens door de patiënt

  De administratie van patiëntengegevens kan veel tijd in beslag nemen. Daarom ontwikkelden wij myHealthbox: een online integratietoepassing waarmee patiënten op een veilige en gecontroleerde manier hun gegevens kunnen valideren, en die de interactie tussen patiënt, arts en ziekenhuis vergemakkelijkt.
  Lees meer

Voordelen

Getalenteerde werknemers aantrekken en behouden

Samen kunnen we uw HR processen analyseren, optimaliseren en automatiseren. We werken aan innovatieve oplossingen, zodat uw organisatie beantwoordt aan de verwachtingen en behoeften van uw medewerkers.

Efficiëntie verhogen

Laat u leiden door de digitale evolutie naar een nieuwe wereld van productiviteit.

Gelukkigere patiënten

Geautomatiseerde en digitale processen die soepel verlopen worden verwacht en zijn nodig om de kwaliteit van uw organisatie op peil te houden.

kantoorgebouwen en meer

Audiovisual Solutions

We rusten AV-technologie uit in vergaderzalen, auditoria, directiekamers… En bieden Managed Services voor een zorgeloos onderhoud.

Lees meer

Wenst u meer informatie?