Nieuws & Insights

14 september 2023 Events Innovation Networking

Event: HI!-tech Horizons – Exploring the Future of IT

Kom naar "HI!-tech Horizons: Exploring the Future of IT" op 9 november 2023 op de HI! site in Grimbergen. Laat je inspireren en verken de nieuwste technologie en de toekomst van digitale toepassingen in het veld. Samen duiken we dieper in de innovaties en trends die de toekomst van IT vormgeven.
Lees meer
14 september 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: Waarom je een cyberverzekering nodig hebt

Cyberrisico's zijn overal. Dit betekent dat organisaties niet alleen hun cyberbeveiliging moeten verbeteren, maar er ook over moeten nadenken in termen van risico's en een holistische benadering van risicomanagement nodig hebben, die identificatie, bescherming en reactie omvat. Een einde maken aan cyberrisico's is niet eenvoudig, maar de afgelopen jaren is er een nieuw hulpmiddel in de cybersecurity toolbox ontstaan: cyberverzekering.
Lees meer
01 september 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: Blijf cyber attacks één stap voor met Managed Security Awareness

Managed Security Awareness bereidt uw werknemers voor op het herkennen en neutraliseren van social engineering-aanvallen en menselijke fouten, om zo een einde te maken aan de cyberrisico's binnen uw organisatie.
Lees meer
17 augustus 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: als je snel hulp nodig hebt…

Wanneer een crisis toeslaat, is twijfel of onzekerheid het laatste wat je wilt wanneer iemand je vraagt: "Wat doen we nu?". Maak kennis met Arctic Wolf Incident Response JumpStart Retainer, uw antwoord en actieplan.
Lees meer
25 juli 2023 Business Software nieuws

Axians ontwikkelt mee Lansweeper-plug-in op Jira

Axians is Gold Solution Partner van Atlassian én officiële Lansweeper-partner. Daarom hielp ons team recentelijk mee met de ontwikkeling van een plug-in op de Jira-tool van Atlassian voor Lansweeper. Axians leverde alle input en testte de bètaversie.
Lees meer
07 juli 2023 Blog nieuws

Insights: A human story with an inspiring touch!

Vanaf dit jaar sponsort Axians topsporter Louis Clincke op weg naar de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Vandaag is hij eindwinnaar in de Wereldbeker Para-cycling in de wegrit. Een ideaal moment om de mens achter de atleet te leren kennen.
Lees meer
20 april 2023 Events

Event: Axians meets up met “Exploring Observability”

Op 26 april organiseert Axians opnieuw een meetup-event rond “Exploring observability”. Developers en devops medewerkers technisch inspireren is het doel van deze nieuwe samenkomst.
Lees meer
03 april 2023 Events Networking

Event: Axians op ITSM-beurs srvision in Utrecht

Op 19 april vind je Axians op de jaarlijkse ITSM-beurs srvision in Utrecht.  Eén van de meest invloedrijke IT Service Management events in Europa.
Lees meer
01 juni 2022 Audiovisual

Alles-in-één BYOM Hybride Workforce Displays

Dé alles-in-één BYOM (Bring Your Own Meeting)-oplossing om Teams, Webex, Zoom, videogesprekken, interactieve presentaties te hosten en hybride samen te werken.
Lees meer
20 mei 2022 Networking nieuws

Cisco benoemt Axians Belgium tot IoT Specialization Partner BELUX

Cisco benoemt Axians Belgium tot Cisco IoT Specialization Partner BELUX. Een nieuwe stap binnen het sterke partnership met Cisco.
Lees meer