Nieuws & Insights

17 oktober 2023 Cybersecurity News

Cybersecurity & NIS2: What is it all about? 

De NIS2-richtlijn is een cruciale Europese regelgeving die zich richt op de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen in meerdere vitale sectoren. Tegen 17 oktober 2024 moeten alle EU-lidstaten de NIS2 Directive omzetten in een nationale wetgeving, waarna de vereisten effectief afdwingbaar worden. Het naleven van de NIS2-richtlijn wordt zo van essentieel belang om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen, risico's te beheersen en te voldoen aan regelgevingsvereisten.
Lees meer
13 oktober 2023 Cybersecurity News

Cybersecurity: Waarom heb je een Security Operations Center nodig?

Veel organisaties vinden het beheren van cybersecurityactiviteiten een lastige taak. De kosten, de personeelseisen en de complexiteit van de verschillende aspecten kunnen overweldigend zijn. In een wereld waarin cyberbedreigingen voortdurend toenemen, zowel in aantal als in complexiteit, is beveiliging niet alleen voor grote ondernemingen, maar ook voor kmo's een cruciale zorg geworden. Het Security Operations Center, of SOC, kan de oplossing zijn voor deze prangende uitdaging.
Lees meer
03 oktober 2023 Cybersecurity nieuws

Cybersecurity voor kmo’s

Kleine bedrijven hebben te maken met dezelfde cybersecurity uitdagingen als grote, gevestigde ondernemingen – zoals voortdurende dreigingen van cybercriminelen en een moeilijke zoektocht naar, rekrutering en behoud van top beveiligingstalent. Naast deze uitdagingen moeten bedrijfsleiders in kmo's zich volledig richten op het runnen en laten groeien van hun bedrijf, waardoor er weinig tijd overblijft om zich zorgen te maken over cybersecurity. Daarom hebben kmo's de juiste bondgenoot nodig in hun strijd tegen cyberaanvallen.
Lees meer
14 september 2023 Events Innovation Networking

Event: HI!-tech Horizons – Exploring the Future of IT

Kom naar "HI!-tech Horizons: Exploring the Future of IT" op 9 november 2023 op de HI! site in Grimbergen. Laat je inspireren en verken de nieuwste technologie en de toekomst van digitale toepassingen in het veld. Samen duiken we dieper in de innovaties en trends die de toekomst van IT vormgeven.
Lees meer
14 september 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: Waarom je een cyberverzekering nodig hebt

Cyberrisico's zijn overal. Dit betekent dat organisaties niet alleen hun cyberbeveiliging moeten verbeteren, maar er ook over moeten nadenken in termen van risico's en een holistische benadering van risicomanagement nodig hebben, die identificatie, bescherming en reactie omvat. Een einde maken aan cyberrisico's is niet eenvoudig, maar de afgelopen jaren is er een nieuw hulpmiddel in de cybersecurity toolbox ontstaan: cyberverzekering.
Lees meer
12 september 2023 Events

Event: Axians meets up met “How (not) to use AI”

Op 2 oktober organiseert Axians opnieuw een meetup-event rond “How (not) to use AI”. Samen staan we stil bij de meerwaarde én de valkuilen van AI. Zo willen we jou technisch inspireren, om te coderen en te verbinden!
Lees meer
01 september 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: Blijf cyber attacks één stap voor met Managed Security Awareness

Managed Security Awareness bereidt uw werknemers voor op het herkennen en neutraliseren van social engineering-aanvallen en menselijke fouten, om zo een einde te maken aan de cyberrisico's binnen uw organisatie.
Lees meer
17 augustus 2023 Blog Cybersecurity

Cybersecurity: als je snel hulp nodig hebt…

Wanneer een crisis toeslaat, is twijfel of onzekerheid het laatste wat je wilt wanneer iemand je vraagt: "Wat doen we nu?". Maak kennis met Arctic Wolf Incident Response JumpStart Retainer, uw antwoord en actieplan.
Lees meer
25 juli 2023 Business Software nieuws

Axians ontwikkelt mee Lansweeper-plug-in op Jira

Axians is Gold Solution Partner van Atlassian én officiële Lansweeper-partner. Daarom hielp ons team recentelijk mee met de ontwikkeling van een plug-in op de Jira-tool van Atlassian voor Lansweeper. Axians leverde alle input en testte de bètaversie.
Lees meer
07 juli 2023 Blog nieuws

Insights: A human story with an inspiring touch!

Vanaf dit jaar sponsort Axians topsporter Louis Clincke op weg naar de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Vandaag is hij eindwinnaar in de Wereldbeker Para-cycling in de wegrit. Een ideaal moment om de mens achter de atleet te leren kennen.
Lees meer