Een performante ICT-infrastructuur is van groot belang voor de goede werking van uw kmo.

Vooral voor kleine en middelgrote bedrijven is een goed functionerende ICT-structuur belangrijk. Niet alleen vergemakkelijkt het uw processen, maar het geeft u ook een concurrentievoordeel en helpt u uw organisatie te onderscheiden van anderen.  Niet elk bedrijf heeft echter de mensen of de middelen beschikbaar om zich met ICT bezig te houden.

Laten we samen uw uitdagingen aanpakken

U kunt op ons rekenen om te fungeren als uw volledig uitgeruste externe IT-afdeling of, flexibeler, om bepaalde taken voor u uit handen te nemen.

Kmo’s kunnen op Axians rekenen voor de realisatie van hun projecten in cloud & datacenter, ERP en bedrijfssoftware, networking, digital workspace, cybersecurity en business applications. Daarnaast verzorgen we ook audiovisuele apparatuur & apparatuur voor vergaderruimtes, mobiel & 5G en telefonie.

Axians realiseert deze projecten in samenspraak met de klant met het oog op een succesvolle en kwalitatieve implementatie.

Altijd up-to-date

Samen zorgen we ervoor dat uw software up-to-date blijft en geoptimaliseerd is voor uw vereisten.

Enkele van de sectoren waarvoor wij werken

Professionele diensten

De impact van ICT is in dienstverlenende bedrijven en vrije beroepen meestal groter dan in andere sectoren. Het verzamelen, produceren, verwerken en opslaan van informatie zijn nu eenmaal de kerntaken van deze bedrijven. Gegevens en de beveiliging ervan zijn immers de core business van elk dienstverlenend bedrijf.

Wij maken u het leven gemakkelijker met oplossingen voor digitaal documentbeheer en samenwerking, met respect voor de veiligheids- en compliancevoorschriften. Onze snelle technologische (r)evolutie zorgt ervoor dat de digitale communicatie tussen partijen vlot verloopt.

Distributie & retail

Als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, is coördinatie van de ICT-infrastructuur kosteneffectief en veel transparanter. Een performant netwerk dat de uitwisseling van (POS-)gegevens verzekert, is essentieel voor de bedrijfsvoering van elke retailer.

In een distributiebedrijf komen en gaan goederen, en dit op een zo snel en efficiënt mogelijke manier. Maar deze fysieke transportstroom brengt een complexe datastroom met zich mee. RFIP, scanning en de integratie met de IT-systemen van leveranciers en klanten maken dat een solide IT-infrastructuur absoluut noodzakelijk is voor elke performante distributeur.

kantoorgebouwen en meer

Audiovisual Solutions

We rusten AV-technologie uit in vergaderzalen, auditoria, directiekamers… En bieden Managed Services voor een zorgeloos onderhoud.

Lees meer

Wenst u meer informatie?