Een performante ICT-infrastructuur is van groot belang voor de goede werking van uw kmo.

Vooral voor kleine en middelgrote bedrijven is een goed functionerende ICT-structuur belangrijk. Niet alleen vergemakkelijkt het uw processen, maar het geeft u ook een concurrentievoordeel en helpt u uw organisatie te onderscheiden van anderen.  Niet elk bedrijf heeft echter de mensen of de middelen beschikbaar om zich met ICT bezig te houden.

 

Laten we samen uw uitdagingen aanpakken

U kunt op ons rekenen om te fungeren als uw volledig uitgeruste externe IT-afdeling of, flexibeler, om bepaalde taken voor u uit handen te nemen.

Kmo’s kunnen op Axians rekenen voor de realisatie van hun projecten in cloud & datacenter, ERP en bedrijfssoftware, networking, digital workspace, cybersecurity en business applications. Daarnaast verzorgen we ook audiovisuele apparatuur & apparatuur voor vergaderruimtes, mobiel & 5G en telefonie.

Axians realiseert deze projecten in samenspraak met de klant met het oog op een succesvolle en kwalitatieve implementatie.

Focus op uw noden

Vlotter samenwerken binnen de organisatie

Beter geïntegreerde applicaties, een gebruiksvriendelijke administratie en facturering, en op elkaar afgestemde processen. Dit alles maakt uw organisatie vlotter, zodat u efficiënter kunt werken met minder uitgaven.

Uw software groeit met u mee

Zorg ervoor dat uw ICT-infrastructuur is afgestemd op groei, in welke sector u ook actief bent.

Snellere en efficiëntere connecties met externe partners

Ook uw externe partners waarderen een vlotte werking, waarbij ze op een duidelijke en snelle manier worden geïnformeerd.

Sla uw gegevens veilig op in de cloud

Een naadloze overgang tussen werklocaties zorgt voor productievere werknemers, terwijl tegelijkertijd een sterke beveiliging wordt geboden, zodat u uw gegevens veilig in de cloud kunt opslaan.

Image

Altijd up-to-date

Samen zorgen we ervoor dat uw software up-to-date blijft en geoptimaliseerd is voor uw vereisten.

Enkele van de sectoren waarvoor wij werken

Professionele diensten

De impact van ICT is in dienstverlenende bedrijven en vrije beroepen meestal groter dan in andere sectoren. Het verzamelen, produceren, verwerken en opslaan van informatie zijn nu eenmaal de kerntaken van deze bedrijven. Gegevens en de beveiliging ervan zijn immers de core business van elk dienstverlenend bedrijf.

Wij maken u het leven gemakkelijker met oplossingen voor digitaal documentbeheer en samenwerking, met respect voor de veiligheids- en compliancevoorschriften. Onze snelle technologische (r)evolutie zorgt ervoor dat de digitale communicatie tussen partijen vlot verloopt.

Distributie & retail

Als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft, is coördinatie van de ICT-infrastructuur kosteneffectief en veel transparanter. Een performant netwerk dat de uitwisseling van (POS-)gegevens verzekert, is essentieel voor de bedrijfsvoering van elke retailer.

In een distributiebedrijf komen en gaan goederen, en dit op een zo snel en efficiënt mogelijke manier. Maar deze fysieke transportstroom brengt een complexe datastroom met zich mee. RFIP, scanning en de integratie met de IT-systemen van leveranciers en klanten maken dat een solide IT-infrastructuur absoluut noodzakelijk is voor elke performante distributeur.

Bouw

Bedrijven in de bouw hebben zowel een behoefte aan kostenefficiëntie en veiligheid.  Zorg ervoor dat uw oplossingen voor prestaties en toegang tot documenten de werkelijke organisatiestructuur weerspiegelen.

Wanneer bedrijven uit de bouwsector geconfronteerd worden met de uitdagingen van werken in een omgeving met meerdere constructiesites, hebben ze vaak performante ICT-systemen nodig in slechte technische omstandigheden. Axians biedt oplossingen voor digital workspaces en netwerken die de verbinding aan de hoogste normen kunnen garanderen.

Digitale transformatie in de bouw

We hebben ook ervaring met Building Information Modelling (BIM) en ondersteunen dit volledig in de context van digitale transformatie.

Procesindustrie

Uw industrieel proces kan alleen efficiënt groeien als uw IT-systemen meegroeien. Daarvoor is een IT-strategie op lange termijn nodig. Voor meer info over onze diensten voor industriële bedrijven, kijk op onze Industrie webpagina.

Image
kantoorgebouwen en meer

Audiovisual Solutions

We rusten AV-technologie uit in vergaderzalen, auditoria, directiekamers… En bieden Managed Services voor een zorgeloos onderhoud.

Lees meer

Wenst u meer informatie?