Over ons

Axians: the best of ICT with a human touch

Wat doet Axians?

 

We ontwerpen en implementeren ICT, telecom en audiovisuele oplossingen. Dit omvat zowel software als hardware.

Onze oplossingen zijn altijd in co-creatie met onze klanten.  We inspireren hen graag met innovatieve technologieën, net zoveel als wij er zelf door geïnspireerd worden.

Een human touch

Door dicht bij onze klanten te staan, onderscheiden we ons: omdat we mensen boven technologie stellen. We helpen onze klanten bij complexe digitale transformaties, waarbij we een snel technologisch tempo verzoenen met succesvolle adoptie.

Wij zijn een people-to-people organisatie – en dat is wat we bedoelen met de “human touch”.

Teruggeven aan de maatschappij

Het VINCI Fonds biedt zowel financiële als maatschappelijke ondersteuning aan non-profit organisaties. Alle collega’s van Axians hebben de mogelijkheid om iets terug te doen voor onze gemeenschap door pleegouder te worden van een non-profitorganisatie.

Bezoek de webpagina van het VINCI Fonds

Het grotere plaatje voor onze klanten

Met onze klanten creëren we een partnership: we luisteren naar hun behoeften en sluiten aan met onze eigen innovatieve aanpak. Samen creëren we de best mogelijke ICT-oplossing. We kijken verder dan de technische kant – het menselijke aspect is even belangrijk voor ons, want digitale transformatie wordt ondersteund door de mensen erachter.

Teamervaring en kennisdeling

Onze teamsfeer is erg mensgericht: er is altijd iemand om mee te praten of om te helpen bij vragen. Onze cultuur is gericht op kennisdeling: niet alleen op lokaal niveau, maar ook internationaal. Zowel collega’s als klanten plukken daar de vruchten van.

Expertise

de beste technologie implementeren

Bij Axians geloven we in het inspireren van onze klanten. Alles is onmogelijk, totdat u het bereikt!

Een efficiëntere infrastructuur, een betere ervaring voor uw klanten door een innovatieve IoT-app, meer veiligheid voor uw data of betere audiovisuele hardware… Wij brainstormen met u mee en helpen u elke uitdaging aan te gaan, zodat u volledig bent uitgerust voor wat de toekomst brengt.

De wereld is meer verbonden dan ooit tevoren

Innoveren en verbinden

  • 5G
  • Internet of Things
  • Smart Industry
  • E-learning

Markten

We gaan verder dan technologie en richten ons op de behoeften van onze klanten

Alleen door uw bedrijfsprocessen grondig te begrijpen, kunnen wij de optimale mix van technologie en mensen mobiliseren voor de komende expeditie. Wij zijn uw gids door een jungle van beslissingen.

Vervolgens adviseren en implementeren we een innovatief programma van digitale transformatie dat uw bedrijf vooruit helpt. Dit maken we mogelijk in nauwe samenwerking met uw team.

Werken bij Axians? Ontdek alles over onze bedrijfscultuur.

  • Julie
  • Lode
  • Wout

Axians is een merk van VINCI Energies

Als Groep hebben we de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en slimme aanbiedingen te ontwikkelen, waarbij we een beroep kunnen doen op de expertise van andere merken van VINCI Energies wanneer nodig. Ons gedecentraliseerd model stelt onze mensen in staat om innovatie op lokaal niveau te ontwikkelen, waardoor producten ontstaan die vervolgens op grotere schaal kunnen worden ingezet.

Bezoek de website van VINCI Energies
  • Miljard omzet
  • Werknemers
  • Landen

Neem contact op