Maak kennis met Sarah, een Product Manager bij Axele Appliances and Machines, een gerenommeerd productiebedrijf binnen de industriële sector. Sarah’s rol is cruciaal voor het succes en de efficiëntie van de producten van het bedrijf. Ze wordt voortdurend geconfronteerd met de uitdaging om te voldoen aan de vraag van klanten naar betrouwbare, gebruiksvriendelijke apparaten en machines en tegelijkertijd bij te blijven met de technologische vooruitgang en veiligheidsnormen.
Sarah vond haar oplossing in Axele on-the-job, een digitaal platform dat haar rol en het productmanagementproces heeft getransformeerd.

Gebruiksvriendelijke Content Creëren

Met Axele on-the-job is het creëren van gebruiksvriendelijke content een fluitje van een cent. Sarah kan de gebruiksvriendelijke interface van het platform gebruiken om duidelijke, beknopte en interactieve handleidingen en gebruiksaanwijzingen te maken. Ze kan video’s, afbeeldingen en stapsgewijze instructies toevoegen zodat complexe productfuncties gemakkelijk te begrijpen zijn.

 

Gestroomlijnde productupdates

Axele on-the-job heeft het bijwerken van producthandleidingen, instructies en handleidingen voor troubleshooting vereenvoudigd. Sarah kan in realtime wijzigingen aanbrengen en ze onmiddellijk verspreiden naar klanten, dealers en serviceteams over de hele wereld. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat hun producthandleidingen altijd up-to-date zijn en voldoen aan de nieuwste industriestandaarden.

 

Realtime toegang tot data

De robuuste analyses van Axele on-the-job geven Sarah waardevolle inzichten in hoe klanten omgaan met hun producten. Ze kan zien welke secties van handleidingen het meest worden geraadpleegd, welke functies voor verwarring zorgen en deze gegevens gebruiken om het productontwerp en de gebruikerservaring te verbeteren.

 

Meertalige ondersteuning

Met wereldwijde distributie waardeert Sarah de meertalige ondersteuning in Axele on-the-job. Het zorgt ervoor dat productinformatie toegankelijk is voor een divers klantenbestand, ongeacht hun moedertaal.

Meer weten over Axele on-the-job?