Maak kennis met Alex, een ijverige kwaliteitsinspecteur bij Axele Prestige Manufacturing, een toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige producten. Alex speelt een cruciale rol in de toewijding van het bedrijf om topkwaliteit te leveren. Maar kwaliteit en inspectie brengen unieke uitdagingen met zich mee, en Axele on-the-job heeft zich ontpopt als de ultieme oplossing voor Alex en zijn team.

Gestroomlijnde kwaliteitscontroles

Zeg vaarwel tegen papierwerk en hallo tegen gestroomlijnde processen. Axele on-the-job optimaliseert het kwaliteitscontroleproces voor Alex door hem stap-voor-stap instructies te geven via tekst, foto’s en video’s. Het platform biedt een uitgebreide digitale checklist voor elk product, machine, stap in het proces, enz. zodat geen enkele stap in het inspectieproces over het hoofd wordt gezien. Deze digitale aanpak vermindert het risico op menselijke fouten aanzienlijk.

 

Data verzamelen

Ons platform biedt niet alleen dynamische stapsgewijze instructies, maar vereenvoudigt ook het verzamelen van data met selectievakjes, invoervelden en meer. Verplichte velden zorgen voor compliance en de verzamelde gegevens zijn gestructureerd en analyseerbaar.

 

Uitgebreide data-analyse

De robuuste analyses van Axele on-the-job bieden Alex waardevolle inzichten in de inspectiedata. Het analyseren van trends, het identificeren van patronen en het monitoren van variaties in productkwaliteit wordt een efficiënt en data-driven proces. Krijg een duidelijke weergave van het geïnspecteerde object, waardoor inspecties uitgebreider en efficiënter worden.

 

Realtime updates over kwaliteitsnormen

Axele on-the-job zorgt ervoor dat Alex en zijn team altijd op één lijn zitten met de nieuwste kwaliteitsnormen en industriële regelgeving. Realtime updates van kwaliteitscontroleprocedures garanderen dat de producten van Axele Prestige Manufacturing voldoen aan de hoogste normen.

Meer weten over Axele on-the-job?