Maak kennis met Mark, een Junior Servicetechnicus bij Axele Repairs Inc., een toonaangevend onderhouds- en reparatiebedrijf dat bekend staat om zijn snelle respons op apparatuurstoringen en complexe technische problemen. De rol van Mark is cruciaal om ervoor te zorgen dat de apparatuur van klanten soepel en efficiënt werkt. Hij staat dagelijks voor de uitdaging om problemen snel te diagnosticeren, de juiste onderdelen te bestellen en stilstand tot een minimum te beperken.

Mark vond de oplossing in Axele on-the-job, een digitaal platform dat zijn rol en het onderhouds- en reparatieproces heeft getransformeerd.

Interactieve probleemoplossing

Mark waardeert de interactieve handleidingen van Axele on-the-job, die gedetailleerde stapsgewijze instructies, afbeeldingen en video’s bevatten. Hierdoor zijn complexe reparatieprocedures gemakkelijk te begrijpen en uit te voeren, zelfs voor technici met verschillende ervaringsniveaus.
Axele on-the-job biedt Mark realtime toegang tot troubleshooting handleidingen en diagnostische procedures. Met slechts een paar klikken op zijn smartphone wordt Mark interactief naar de juiste oplossing geleid en kan hij het probleem efficiënt ter plaatse oplossen. Hierdoor kan hij de stilstand aanzienlijk verkorten en aan de verwachtingen van zijn klanten voldoen.

Instructieset maken

Jeffrey, de Senior Service Technician bij Axele Repairs Inc., vindt het leuk om instructies te maken met behulp van het gebruiksvriendelijke platform van Axele on-the-job. Jeffrey maakt instructies binnen een intuïtieve ” what you see is what you get” omgeving en zorgt ervoor dat de kennis naadloos doorstroomt. Dankzij de eenvoud van de tool kan Jeffrey moeiteloos uitgebreide instructies maken, waardoor leren en kennisoverdracht een dynamisch en efficiënt proces worden.

Ondersteuning vanop afstand

In gevallen waarin Mark tegen een probleem aanloopt dat hij niet kan oplossen met behulp van de interactieve probleemoplossingsbegeleiding, stelt Axele on-the-job hem in staat om ondersteuning op afstand te vragen aan Jeffrey, een expert die hem door het probleemoplossings- en reparatieproces kan leiden.

Meer weten over Axele on-the-job?