Maak kennis met John, Plant Manager in de bruisende fabriek van Axele Industries, die toezicht houdt op de machinewerkzaamheden. Zijn toewijding aan operational excellence is de basis voor het succes van het bedrijf. Terwijl John manieren zoekt om de efficiëntie te verbeteren en de activiteiten te stroomlijnen, ontpopt Axele on-the-job zich als zijn vertrouwde metgezel, die al zijn operators uitgebreide operationele begeleiding biedt.

Realtime operationele begeleiding

Axele on-the-job biedt John realtime begeleiding voor machinebediening. Hij kan gemakkelijk precieze instructies, veiligheidsprotocollen en operationele procedures opstellen, om ervoor te zorgen dat de machines efficiënt werken met minimale stilstand.
Axele on-the-job biedt operators dynamische en interactieve stapsgewijze begeleiding. Door middel van tekst, afbeeldingen en video’s zorgt het platform ervoor dat John’s collega-operators duidelijke instructies krijgen in elke operationele fase.

 

Directe begeleiding, overal en altijd

Axele on-the-job zorgt voor onmiddellijke toegang tot operationele begeleiding door middel van diverse opties. Werknemers hebben moeiteloos toegang tot instructies door te navigeren naar een specifieke URL op computers op de werkplek. Daarnaast zijn er strategisch geplaatste QR-codes op machines of locaties, die snel gescand kunnen worden met een smartphone of tablet, voor begeleiding ter plaatse. Bovendien is er een intuïtieve zoekfunctie waarmee werknemers snel een specifieke instructie kunnen vinden. Deze dynamische aanpak verhoogt de efficiëntie, biedt mobiele toegankelijkheid en zorgt ervoor dat gebruikers altijd de meest recente informatie binnen handbereik hebben. Geen verouderde papieren instructies meer! Ervaar vlotte operationele begeleiding die is afgestemd op de eisen van moderne productieomgevingen.

 

Updates in realtime

Als de operationele protocollen evolueren, kan John de begeleiding direct bijwerken. Deze realtime functie zorgt ervoor dat iedereen in het team met de meest recente en nauwkeurige informatie werkt.

Meer weten over Axele on-the-job?