Maak kennis met Emma, de HR & Competence Manager, belast met de cruciale verantwoordelijkheid om een deskundig en bekwaam personeelsbestand samen te stellen. In haar zoektocht om de trainings- en onboardingprocessen te verbeteren, ontpopt Axele on-the-job zich als Emma’s strategische partner, die een transformerende oplossing biedt voor de complexe uitdagingen waarmee ze wordt geconfronteerd.

Onboardingprogramma’s op maat

Met Axele on-the-job ontwerpt Emma onboardingprogramma’s op maat voor nieuwe werknemers. Het platform zorgt voor een soepele overgang voor werknemers en biedt hen een zorgvuldig samengesteld leertraject waarin ze kennismaken met de bedrijfscultuur, processen en rolspecifieke competenties. Emma creëert content die tekst, afbeeldingen en video’s combineert, zodat informatie niet alleen effectief wordt overgebracht, maar ook wordt onthouden om praktisch toe te passen.

 

Assessments van competenties

Emma gebruikt Axele on-the-job voor het evalueren van competenties. Het platform stelt haar in staat om de vaardigheden en kennis van werknemers objectief te evalueren. Assessments in realtime leveren waardevolle inzichten op, waardoor Emma verbeterpunten kan identificeren en de trainingsprogramma’s daarop kan afstemmen.

 

Empowerment van werknemers

Axele on-the-job wordt een instrument voor het empoweren van werknemers. Emma moedigt een cultuur van zelfgestuurd leren aan, waardoor werknemers toegang krijgen tot informatie wanneer nodig. Deze autonomie vergroot niet alleen het individuele zelfvertrouwen, maar draagt ook bij aan een proactiever en bekwamer personeelsbestand.

 

Integratie met HR-systemen

Axele on-the-job integreert naadloos met de bestaande HR-systemen van Emma. Deze integratie zorgt voor een uniforme aanpak van competentiemanagement, waardoor geïsoleerde afdelingsstructuren verdwijnen en de algemene efficiëntie van HR-processen met betrekking tot training en onboarding toeneemt.

Meer weten over Axele on-the-job?