Cisco benoemt Axians Belgium tot Cisco IoT Specialization Partner BELUX. Een nieuwe stap binnen het sterke partnership met Cisco.

Cisco benoemt Axians Belgium tot Cisco IoT Specialization Partner BELUX

Deze nieuwe onderscheiding bekroont Axians Belgium voor haar jarenlange expertise in de industriële sector en plaatst Axians Belgium nóg steviger op de industriële security kaart.  Zo is Axians Belgium een totaalpartner op vlak van IT 4 OT en erkend

  • Cisco Networking Specialized Partner,
  • Cisco Premier Integrator,
  • Cisco Gold Provider,
  • en geniet mee de erkenning van Axians wereldwijd als Cisco Multinational Certified Partner.

IT binnen complexe OT-omgevingen

De industrie evolueert razendsnel, met miljoenen geconnecteerde machines en bijhorende onderdelen, talloze netwerken, cloud en datacenters, Edge en IoT applicaties,…Kortom een uiterste complexe context die – meer dan ooit – bijkomende aandacht vraagt op operationeel en organisatorisch vlak.

Cisco values the commitment and expertise that AXIANS BELGIUM has demonstrated (Cisco)

Een totaalaanpak op maat van elke klant

De ene industrietak of branche is de andere niet. Zo heeft elke omgeving nood aan een andere aanpak op maat. Axians Belgium biedt met haar jarenlange 360° expertise bedrijven de beste garanties om hun systemen en business en continuity te verzekeren.

Het uitgebreide Cisco-ecosysteem biedt ons en onze klanten enorme flexibiliteit en zekerheid. Daarom zijn we zeer blij met deze nieuwe erkenning die onze samenwerking met Cisco nóg steviger zal maken. Onze Engineers geven elke dag het allerbeste van zichzelf, gaan werkelijk tot het absolute uiterste en dat is een ongezien commitment waar we hen heel dankbaar voor zijn!” (Axians Belgium)