Kom naar Atlassian’s “Unleash" met Axians op 11 & 12 december 2023 in Amsterdam. Het event van het jaar waar Agile & Devops centraal staan. Onze experten begeleiden je graag in de Atlassian Community en nemen je mee doorheen de nieuwste productupdates! Als deelnemer kan je ook live en exclusieve demo’s volgen, maar ook netwerken met gelijkgestemden. Mis het niet en registreer je nu!

Als Atlassian Solution Partner maakt Axians zich op voor Atlassian Unleash 2023. Een evenement waar Agile & DevOps centraal staan. Deelnemers kunnen live demo’s bijwonen, inzichten opdoen uit succesverhalen van klanten en gesprekken voeren met gelijkgestemde professionals.

Axians zal als sponsor een belangrijke speler zijn op het evenement, met vertegenwoordigers van het Atlassian-team en een eigen stand. Door in contact te komen met klanten en professionals, wil Axians hen geven een inzicht in de nieuwste productupdates van Atlassian, maar ook zorgen voor een deskundige begeleiding bij het gebruik van de Atlassian tool stack. Zo dragen we ons steentje bij tot de Atlassian community en verzekeren we de kwaliteitsservice naar onze klanten toe.

Nu de datum nadert, moedigt Axians Agile-minded mensen aan om Atlassian Unleash 2023 te bezoeken. Doe mee met Axians voor een blik uit de eerste hand op geavanceerde oplossingen en een unieke kans om deel uit te maken van de evoluerende conversatie in Agile- en DevOps-praktijken.