Benieuwd wat Axians voor jouw zorginstelling kan betekenen? 🏥 Ontdek hoe wij de digitale transformatie in de hele waardeketen van de gezondheidszorg stimuleren op het 27e colloqium ICT4care op 07 maart in De Montil in Affligem.

Digitalisering helpt zorgorganisaties om mee te blijven. Door innovatieve en efficiënte systemen te gebruiken, kunnen zorgverleners meer tijd vrijmaken om met patiënten door te brengen en om de beste service en zorg te garanderen. 

 Axians participeert daarom aan het 27ste Colloqium ICT4Care, hét congres bij uitstek voor de gezondheidszorg in Vlaanderen. Met live sessies en een stand delen we onze ICT-oplossingen voor de zorgsector. Zo besteden we aandacht aan data-analyse, telerehabilitatie én cyberbeveiliging. Cyberaanvallen op zorginstellingen blijven toenemen, en de maatregelen om ziekenhuisnetwerken of woonzorgcentra te beveiligen worden steeds belangrijker.  

 Ook 25-8 en itemedical bleken ideale partners om het belang aan digitalisering en beveiliging in ziekenhuizen en woonzorgcentra aan te halen. Met “Truely Connected”  als gezamenlijke beursactie zetten we onze digitale oplssingen in de verf. Ze connecteren gezondheidscentra, maar  bovenal verbinden ze de patiënten en de zorgverleners met elkaar. Zo creëren we samen meer tijd voor zorg.