Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om hun dienstverleningen en teams te stroomlijnen via aangepaste software. Daarom introduceerden we in september 2021 een nieuwe expertise: ‘Work & Service Management’. Vandaag, na tweeënhalf jaar, markeren we bij Axians een nieuwe mijlpaal die de indrukwekkende groei van ons team bevestigt: een Platinum Solution Partnership met Atlassian.

Atlassian staat bekend om zijn samenwerkingstools en expertise op het gebied van werkbeheer. Met producten zoals Jira en Confluence garanderen zij effectieve projectplanning, -organisatie en -communicatie tussen én voor meerdere teams.

Ons partnership met Atlassian begon in september 2021. Enkele maanden later behaalden we al de status van Gold Solution Partner. Bovendien werd onze toewijding in april 2022 bekroond met de ‘Rising Star Award’. Toch een mooie verwezenlijking als je weet dat deze award uitgereikt wordt voor het volledige jaar 2021 en onze samenwerking pas startte in september 2021.

Vanaf februari 2024 zijn we officieel erkend als Platinum Solution partner van Atlassian. Dit stelt ons in staat onze klanten een nog diepere en uitgebreidere ondersteuning bieden bij het gebruik van Atlassian’s toonaangevende producten.

Tijdslijn

Lancering van het partnership met Atlassian

09/2021

Gold Solution Partnership

02/2022

Enkele maanden later behaalden we reeds het Gold Solution Partnership.

Rising Star Award

04/2022

Ons harde werk in 2021 werd beloond met de ‘Rising Star Award’ door Atlassian.

Platinum Solution Partnership

02/2024

We zijn trots dat we vandaag Platinum Solution Partner geworden zijn. Een bewijs van onze diepgaande kennis en excellente service.

Laurens Coppens, Atlassian Practice Lead bij Axians, deelt zijn enthousiasme over de groei van het team: “Na tweeënhalf jaar ben ik tevreden met waar we staan. We bouwen ons team verder uit, wat uitdagend maar ook boeiend is. We blijven ook investeren in de expertise binnen ons team. De platinum certificering is een erkenning van onze professionele service en het kennisniveau van ons team. Of een klant al Atlassian oplossingen gebruikt of van plan is om de overstap te maken, wij helpen hen met het kiezen, opzetten, configureren en personaliseren van elk Atlassian product.”

“Bovendien blijft onze betrokkenheid bij Atlassian groeien, aangewakkerd door de ‘Rising Star Award’ in 2022 en mijn lidmaatschap in de partneradviesraad van Atlassian gedurende dat jaar. Zo zijn we echt kunnen uitgroeien tot een betrouwbare en stabiele Atlassian partner in België.”

We zijn trots op alle samenwerkingen samen met onze klanten en hebben al heel wat mooie klantencases kunnen verwezenlijken.

Met ons Platinum Solution Partnership met Atlassian schrijft Axians geschiedenis op het gebied van ITSM. We kijken uit naar de veelbelovende toekomst die ons nog te wachten staat!