Overheidsdiensten zijn altijd in ontwikkeling om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving die zij ondersteunen.

Vertrouwelijke gegevens beheren en beschermen, een efficiënte verbinding met de cloud behouden, de beste remote audiovisuele systemen vinden… Deze uitdagingen vereisen oplossingen die rekening houden met de complexe structuur van uw organisatie.

Hoe Axians helpt om uw uitdagingen het hoofd te bieden

  • Cloud & Datacenter

    Elke openbare organisatie moet een manier vinden om de waardevolle en vertrouwelijke gegevens die zij bezit te beheren.

  • Cybersecurity

    Vooral voor overheidsdiensten is bescherming tegen cyberdreigingen van onschatbare waarde geworden.

  • Audiovisuele apparatuur

    Multi-technische oplossingen, hybride en remote samenwerking, … alles geïntegreerd in uw huidige omgeving

Cybersecurity

De aanvallen waarmee overheidsdiensten het vaakst te maken krijgen, zijn onder meer phishing, malware en ransomware. Oplossingen voor logboekbeheer of verkeersanalyse worden niet altijd toegepast. Onvoldoende opvolging van risico’s, gestolen persoonsgegevens en gegevenslekken zijn relevante bedreigingen.

Optimale Cloud & Datacenter Oplossing

Nieuwe data- & SaaS-platformen vereisen een nieuwe aanpak. Openbare dienstverleners hebben een cloud- & datacenterarchitectuur nodig die is aangepast aan hun huidige situatie. Elk bedrijf heeft behoefte aan een oplossing op maat voor het omgaan met de waardevolle en vertrouwelijke gegevens die zij bezitten.

De optimale cloud & datacenter architectuur kan een on-prem oplossing zijn, een cloud oplossing, een private of een hybride cloud oplossing. Axians is de partner die u helpt bij het plannen en realiseren van oplossingen die zijn aangepast aan uw unieke situatie.

Datakwaliteit en -beheer

Het vrijgeven van individuele batch data als stream data is een enorme uitdaging. Onze consultants deblokkeren batch en stream data met 1 en dezelfde tool om 100% datakwaliteit en data governance te garanderen. Deze tool kan uiteraard door de klant zelf gekozen worden. Wijzigingen in de planning worden dagelijks doorgevoerd zodat klanten nog steeds de juiste informatie kunnen raadplegen in de betreffende applicatie.

kantoorgebouwen en meer

Audiovisual Solutions

We rusten AV-technologie uit in vergaderzalen, auditoria, directiekamers… En bieden Managed Services voor een zorgeloos onderhoud.

Lees meer

Wenst u meer informatie?