Axians: het ICT-merk van VINCI Energies

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten. Axians maakt de wereld mee 'smart', en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.  

State-of-the-art oplossingen voor verhoogde efficiëntie en verbeterde performance

We bieden onze klanten een uitgekiende waaier aan oplossingen voor het ontwerp, de realisatie, implementatie en het beheer van hun ICT-infrastructuur. Inclusief software, hardware en service op maat, en dat voor uiteenlopende sectoren: zowel business, overheidsdiensten als service providers.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. Axians begrijpt wat ICT voor hen betekent. We ontwerpen sectorspecifieke oplossingen, voor bvb. de gezondheidszorg alsook de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken waar onze maatschappij voor staat ontwerpt Axians gerichte oplossingen.

Onze oplossingen

We kunnen onze flexibele oplossingen op twee manieren aanbieden: uitgevoerd op uw locatie of geleverd als 'Solutions as a Service'. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door permanent te investeren in ons gespecialiseerd team, dat een zeer uitgebreide portfolio van ICT-diensten biedt en brede & toekomstgerichte oplossingen uitwerkt. Hierdoor kunnen we u bijstaan gedurende de hele cyclus van uw project. Ons doel: u helpen bij het halen van uw doelstellingen en het verbeteren van uw prestaties.

 • Business Applications
  Business Applications
 • Broadband Networks
  Broadband Networks
 • Cloud Services
  Cloud Services
 • Business Analytics
  Business Analytics
 • Converged Infrastructure & Data Centers
  Converged Infrastructure & Data Centers
 • Security
  Security
 • Mobility Solutions
  Mobility Solutions
 • Core Network
  Core Network
 • Enterprise Network
  Enterprise Network

Een internationaal netwerk


Axians vormt een sterk, internationaal netwerk van business units die soepel samenwerken. Deze succesvolle aanpak stelt ons in staat om de talenten en troeven van onze medewerkers en business units te combineren, wat resulteert in waardevolle oplossingen op maat. En dit zowel op lokaal niveau als internationaal. Binnen het netwerk worden deze vaardigheden van onze specialisten en business units optimaal ingezet binnen het ontwerpen en de uitvoering van turnkey projecten.

Dit maakt ons aanbod uniek.

We willen onze oplossingen aanbieden in alle landen waar Axians actief is. Door onze klanten te bedienen op lokaal niveau begrijpen we beter waar ze behoefte aan hebben, en kunnen we proactief met hen meedenken. We kennen de markten waarvoor we werken heel goed. Deze expertise, gecombineerd met een doordacht begrip van de activiteiten, de cultuur en de verwachtingen van onze klanten, vormt voor ons de kern om samen de doelstellingen van de klant te behalen.

Omzet van 2,5 miljard // 11.000 medewerkers // 23 landen

Axians is een merk van VINCI Energies

Als Groep hebben we de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en vernieuwende concepten te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld voor smart cities, smart grids, smart industries en smart transport. Daarbij kunnen we waar nodig beroep doen op de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Onze gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt onze medewerkers in staat om op lokaal niveau innovaties uit te werken, en zo nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die ook op bredere schaal kunnen worden toegepast.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Axians is de 'linking pin' in onze verbonden wereld. We gaan verder dan het bieden van puur technische excellentie, en willen de wereld van morgen meer leefbaar en rechtvaardig maken. We maken deel uit van een Groep die sterk doordrongen is van menselijke waarden en sociale ethiek, een cultuur van kwalitatieve en duurzame relaties, en een grote aandacht voor de stakeholders en eindgebruikers.

We zijn een dienstverlener in hart en nieren. Dat betekent dat ons succes voornamelijk ligt in de mannen en vrouwen die onze Groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in onze mensen, om hun kennis, vaardigheden en knowhow verder te ontwikkelen.

Axians’s specialized consulting, design, integration and service teams develop bespoke solutions that transform technology into added values.

Olivier Genelot, Axians Brand Director