Internationale ondersteuning

In landen waar Axians zelf geen vestigingen heeft, kunnen we vertrouwen op onze integratiepartners voor het uitvoeren van internationale projecten. Deze partnerships zijn verzameld in een internationaal consortium: ServiceOne Alliance.

De lokale invulling van uw internationaal project

De doelstelling van het consortium is internationale projecten te ondersteunen en hierbij het 'single point of contact' te vormen voor de klant, met behoud van het gewenste kwaliteitsniveau en volgens gestandaardiseerde processen.

About_Axians
Door de hechte en lange samenwerking binnen het consortium kunnen we direct regionaal toonaangevende ICT-dienstverleners inzetten. Zo zijn we in staat om door de waardevolle mix van lokale deskundigheid en grensoverschrijdend management wereldwijd maatoplossingen te bieden. Onze ervaring en inzicht maakt het verschil doorheen het hele traject van uw internationaal ICT-project. Afhankelijk van uw specifieke situatie en ambities kunnen we overal ter wereld een schat aan advies en expertise inzetten.

ServiceOne Alliance in het kort:

  • Gestart in 2001
  • Aanwezig in 80 landen via 20 aangesloten bedrijven
  • Meer dan 2.500 hoogopgeleide en ervaren ingenieurs (meer dan 200 CCIE's)
  • Partnerships met meer dan 20 toonaangevende technologieleveranciers

Kortom: met de ServiceOne Alliance kunnen we overal totaaloplossingen voor de internationale ICT-infrastructuur van uw organisatie realiseren.

Meer informatie over ServiceOne Alliance? www.serviceonealliance.com