Lokale overheid

Veel steden en regio’s zijn sterk in ontwikkeling, en hun lokale overheden worden geconfronteerd met allerlei daaraan verbonden vraagstukken en uitdagingen. Ze streven ernaar hun regio aantrekkelijker te maken, de openbare veiligheid waar nodig te verbeteren, goed onderwijs en gelijke kansen te bevorderen en ook nog eens ononderbroken mobiliteit voor iedereen te garanderen. Kortom: ze willen goede voorwaarden creëren voor economische groei en het welzijn van de burgers.

Verbonden steden

ICT is een katalysator voor jobcreatie, door op lokaal niveau een hoogwaardige infrastructuur te implementeren, die berekend is op de huidige en toekomstige behoeftes en vereisten. Breedbandnetwerken overwinnen de afstandsbarrières en zorgen voor territoriale integratie, wanneer zowel in landelijke als stedelijke gebieden hoogwaardige netwerken voorhanden zijn.

Axians biedt oplossingen voor het financieren en vernieuwen van uw ICT-infrastructuur, maar ook om die beter te laten presteren en zo beschikbaar én betaalbaar te maken voor iedereen. Doordat we toepassingen en diensten leveren op lokaal niveau, reiken we lokale overheden waardevolle troeven aan die hen in staat stellen om hun burgers innovatieve en nuttige diensten te bieden.

Ongeacht de omvang en inhoud van uw project biedt Axians advies en alle ondersteunende diensten. We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte technologieën en engageren ons voor positieve resultaten op vlak van kwaliteit van de geboden diensten.

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayBoost de lokale economie door innovatieve projecten

Breedband is een belangrijke boost voor de concurrentiekracht en de lokale economie. Axians biedt een bewezen expertise in het implementeren, opschalen en onderhouden van uw digitale infrastructuur, mobiele en draadloze netwerken.

1920x1240-blackBeheer de Opex en Capex van ICT-infrastructuren

Strategisch denken is een voorwaarde voor het kostenefficiënt inzetten van telecommunicatiediensten. Vereisten hierbij zijn het ondersteunen van specifieke lokale omstandigheden, delen van financiële risico's en bundelen van de bestaande infrastructuur. Axians fungeert als een single point of contact om u te helpen bij het selecteren van de juiste technologie en u te ondersteunen tijdens de totale duur van uw projecten.

1920x1240Verbeter de kwaliteit en de prestaties van de openbare diensten

De business intelligence applicaties die wij aanbieden zijn niet alleen geschikt voor particuliere organisaties. Ook overheidsinstellingen de juiste analytics bieden is van cruciaal belang om de kwaliteit van de dienstverlening aan burgers te verhogen, dankzij een verbeterd service management en continue optimalisering.

1920x1240-blackStedelijke mobiliteit, altijd en overal

Wilt u real-time gegevens verstrekken aan reizigers? Of ICT inzetten om het management van het openbaar vervoer te verbeteren? Axians helpt u met robuuste en schaalbare oplossingen voor stedelijke netwerkapplicaties: videobewaking, het beheer van verkeerslichten, contactloze betalingen, toegangscontrolesystemen, enz.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES