Converged Infrastructure & Data Centers

De afgelopen tien jaar zijn IT-infrastructuren steeds complexer en duurder geworden. Om de efficiëntie te verhogen en de investeringen in bestaande infrastructuren sneller terug te verdienen moeten IT-omgevingen dan ook gestroomlijnd worden. Dat kan door het inzetten van netwerkconvergentie en virtualisatie: een strategische aanpak die de prestaties van datacenters vergroot en ze tegelijkertijd flexibeler maakt.

Een convergent en unified netwerk

Aan netwerken worden steeds hogere eisen gesteld op het gebied van beschikbaarheid en prestaties. Axians biedt u daarom een specifieke architectuur, die uw netwerken en systemen versterkt met de kracht van virtualisatie. Bij het ontwerp houden we rekening met alle aspecten van uw organisatie. Op die manier bereiken we een naadloze interactie tussen diensten, netwerken, data opslag, gebruikers en processen.

Een convergente infrastructuur, versterkt met 'next generation' data centers, is in staat om alle bedrijfsapplicaties te ondersteunen, en vormt zo een robuust alternatief voor afzonderlijke, 'silo'-infrastructuren.

Als uw cruciale applicaties of systemen niet beschikbaar zijn, kan dit uw bedrijfsactiviteiten ernstig bedreigen. Om de continuïteit van uw onderneming en de interactie tussen uw systemen te garanderen, ontwerpt Axians flexibele en geavanceerde infrastructuren met als doel de gebruikerstevredenheid vergroten en de ontwikkeling van uw onderneming te ondersteunen.

Gerelateerde oplossingen

Onze oplossingen

Axians verhoogt de flexibiliteit en efficiëntie van uw datacenters. We zorgen ervoor dat ze beter presteren en dat u ze vlot kunt gebruiken.

A solution

Virtualisatie

Ongeacht waarvoor u het inzet (servers, opslag, network, desktop), virtualisatie levert u kostenbesparing op. Maar er is meer: virtualisatie versterkt ook de continuïteit van uw dienstverlening en ondersteunt de ontwikkeling van hybrid clouds, die op hun beurt de flexibiliteit en kostenbeheersing verbeteren.

1920x1240-black

Systeeminfrastructuur

Door virtualisatie kunnen we de organisatie van servers, infrastructuursoftware en dataopslag ingrijpend verbeteren. Axians adviseert, ondersteunt, integreert en implementeert infrastructuren die duurzaam, schaalbaar en maximaal beschikbaar zijn.

1920x1240Managed services

Maximaliseer de kwaliteit van uw dienstverlening en maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw systemen. Axians biedt Managed Services voor end-to-end en 24/7 supervisie van uw datacenters.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

We zorgen ervoor dat alle componenten van uw datacenter naadloos samenwerken en zonder onderbreking beschikbaar zijn. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen helpen mee in het stroomlijnen van de bescherming van alle virtuele omgevingen.

De voordelen van Axians

Stroomlijn uw architectuur om de rentabiliteit te vergrotenStroomlijn uw architectuur en verhoog de rendabiliteit

Axians helpt u om optimaal gebruik te maken van een gevirtualiseerde en flexibele infrastructuur. Zo laat u immers uw investeringen in ICT maximaal renderen, en bent u verzekerd van een hoge beschikbaarheid van uw systemen.

Verbeter de bedrijfszekerheid door het beperken van ICT-risico’sVerhoogde betrouwbaarheid door ICT-risicobeperking

24/7 bescherming van uw bedrijf en bedrijfsdata is een prioriteit. Door uw netwerkinfrastructuur te optimaliseren, kan Axians garanderen dat uw data continu toegankelijk en beschermd zijn. Dit realiseren we d.m.v. beveiligde datareplicatie. Hierdoor worden data gerecupereerd en kan die beschikbaar gesteld worden in geval van een storing in de hardware.

Beperkt energieverbruikBeperk energieverbruik

Met oplossingen voor energiebesparing en beperking van CO2-uitstoot reduceren we de ecologische voetafdruk van uw datacenter en helpen we u bij het halen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Realiseer uw beschikbaarheids- en dienstverleningsdoelstellingenBehaal uw doelstellingen m.b.t. beschikbaarheid en kwaliteit

Het verliezen van data kan grote financiële gevolgen hebben voor een organisatie. Door het ontwerpen en implementeren van recovery- en bedrijfcontinuïteitsplannen voor uw data centers, helpt Axians u te voldoen aan de wettelijke vereisten en verzekeren we u van end-to-end dataintegriteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES