Security

IT security omvat iedere component van uw informatiesysteem. De bedreigingen van die veiligheid ontwikkelen zich continu, terwijl ook de druk om te voldoen aan de technologische ontwikkelingen en de regelgeving steeds hoger wordt. Dankzij decennia ervaring in dit domein kan Axians haar klanten ondersteunen in de bescherming van hun intellectuele eigendom, data privacy verzekeren en daardoor de business continuïteit bevorderen.

Wat kan dit voor u betekenen?

Mogelijke kwetsbaarheid van uw IT kan desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie, met torenhoge facturen of zelfs imagoschade tot gevolg. Er moet dan ook dagelijks toegezien worden op de integriteit, bescherming en beschikbaarheid van uw IT-systeem:

  • Integriteit: vergewis u er van dat de data die u intern en met uw klanten uitwisselt ook werkelijke de data zijn die u denkt.
  • Privacy: verleen continu toegang tot uw bedrijfsmiddelen, altijd, overal en vanaf elk device, maar alleen aan de door u geselecteerde gebruikers.
  • Beschikbaarheid: verzeker een optimaal functioneren van uw informatiesysteem, voor een gewaarborgde business continuïteit en verhoogde klantentevredenheid.

Onze oplossingen

Veiligheid vormt voor onze klanten een strategie. De Axians experts gaan dagelijks de uitdaging aan om die veiligheid voor u te handhaven. Door middel van veiligheidsanalyses verkrijgen we een goed begrip van uw informatiesysteem, en kunnen we de noodzakelijke implementaties uitvoeren alsook het onderhoud verzorgen. Axians levert een globale aanpak voor end-to-end beheer van uw informatiesysteem, die maximaal anticipeert op uw IT-veiligheidsrisico's.

Audits en assessments

Audits en assessments

Of het nu gaat om een audit naar zwakke plekken van uw systeem, de business continuïteit of de beschikbaarheid en capaciteit, Axians helpt u bij het analyseren en begrijpen van de veiligheidsrisico's die uw informatiesysteem mogelijks bedreigen.

Ontwerp, integratie en implementatie

Ontwerp, integratie en implementatie

We ontwerpen en implementeren veiligheidsomgevingen op maat die volledig aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Dankzij onze partnerships met toonaangevende leveranciers kunnen we een uitgebreide reeks technische oplossingen bieden.

24/7 Management

Totaalbeheer

Vertrouw op de flexibele security diensten van Axians, voor een 24/7 monitoring van uw veiligheidsinfrastructuur.

Onderhoud en ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning

We voorzien eveneens in het onderhoud en de ondersteuning van meerdere technische oplossingen. Axians vormt hierbij uw centraal aanspreekpunt, wat kosten voor ondersteuning sterk reduceert.

De voordelen van Axians

Verlaag uw kostenVerlaag uw kosten

Axians is uw centrale aanspreekpunt voor het ontwerp en de implementatie van uw veiligheidsinfrastructuur en het beheer van overeenkomsten voor onderhoud of ondersteuning. Ook indien de componenten afkomstig zijn van verschillende leveranciers.

Controle en flexibiliteitControle en flexibiliteit

Gebruik de security diensten van Axians om uw Capex te minimaliseren en uw Opex te beheersen, terwijl u bovendien profiteert van onze 24/7 dienstverlening.

Gecertificeerde bekwaamheidGecertificeerde bekwaamheid

Met de hoogst mogelijke certificering door onze leveranciers op zak, en een uitgebreide en waardevolle praktijkervaring met verscheidene oplossingen, kan Axians u excellent advies verlenen omtrent security en zo de best passende oplossing voor u selecteren.

Lokale aanwezigheid en reactievermogenLokale aanwezigheid en reactievermogen

Dankzij onze dichte en tegelijk internationale aanwezigheid alsook de sterke samenwerking binnen het Axians netwerk, kunnen onze klanten op lokaal niveau beroep doen op onze diensten en oplossingen op maat.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES