Huddle rooms

Huddle Rooms zijn meer dan een hype. Het is een manier om samenwerking, creativiteit en productiviteit te stimuleren. Ze creëren een ideale ruimte – zeker bij open offices – waar focus en privacy geen utopie hoeven te zijn. Collaboratie en efficiëntie zijn dé sleutels tot het succes van de Huddle Room.

Vergaderzaal

Of het nu gaat over high-level bestuursvergaderingen, projectmeetings of een snel overleg, elke organisatie heeft nood aan het structureel delen van informatie.

Uw vergaderzaal uitrusten draait niet om de nieuwste snufjes, maar om wat u effectief nodig heeft om uw meeting naar een hoger niveau te tillen. Samen met u analyseren we het DNA van uw vergaderzaal.

 

Boardrooms

In de boardroom worden belangrijke beslissingen genomen. De apparatuur moet er dan ook betrouwbaar, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, zodat u zich volledig kan richten op de inhoud van uw meeting. Audiovisuele uitrusting speelt daarin een grote rol. De apparatuur wordt op een professionele manier en met oog voor esthetiek geïntegreerd in de omgeving. Onze experten begeleiden u graag.

Raadzaal

De raadzaal is de plaats waar we het debat aangaan en een open debat is de hoeksteen van de democratie.  Dit vraagt veel tijd, een intense voorbereiding en brengt vaak discussies met zich mee. Om alles in goede banen te leiden, is een betrouwbare audiovisuele oplossing een absolute prioriteit.

Videoconferentiezaal

Een videoconferentieruimte is een must voor elke organisatie. Bij de ideale conferentieruimte draait het om meer dan techniek: het gaat om ervaring, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Congress centra

Congressen, seminaries of grote bijeenkomsten hebben bijzondere vereisten op het vlak van audiovisuele ondersteuning. Geluid en stemversterking is een evidentie, maar ook een perfecte beeldweergave van uw boodschap is zeer belangrijk.