De ideale cloud & data setup voor uw bedrijf

Naarmate uw bedrijf groeit, groeien ook uw gegevens. Het opslaan van uw data in de cloud & het veilig integreren ervan in uw netwerk kan een complexe aangelegenheid lijken als u niet weet welke tools u moet gebruiken. De ideale cloud & data setup verzekert uw bedrijfscontinuïteit zonder impact op de productie, en is volledig afgestemd op uw vereisten. Voor een naadloze interactie tussen diensten, netwerken, dataopslag, gebruikers en processen.

Hoe kiest u een cloud-oplossing?

Overstappen naar de cloud zal zeker meer flexibiliteit en efficiëntie in uw processen brengen. Maar welke cloudoplossing is geschikt voor u? Wilt u een private of on-prem cloud, voor maximale controle over uw gegevens? Of kiest u voor een public cloud, die u helpt te profiteren van grotere schaalvoordelen, via de toegang tot een openbare resourcepool? Misschien werkt een hybride cloud beter, als combinatie van beide. Axians helpt u de oplossing te kiezen die het beste bij uw bedrijf past en wij begeleiden u doorheen het proces.

Case studies

Lees meer over onze klantverhalen

 • Grote internationale luchthaven: DevOps & Infrastructuur

  Axians België leverde hoog beschikbare all-flash storage infrastructuur en DevOps consultancy diensten met focus op RabbitMQ voor een grote internationale luchthaven. Type cloud: hybride

 • Mohawk – Unilin

  Private Cloud met VersaStack: Axians leverde architectuur en support van een Converged Infrastructure by Cisco & IBM – VersaStack zowel centraal in België als voor 20 remote sites.

 • Cartamundi: SAP hosting & support

  Axians zorgde voor hosting, ondersteuning en onderhoud van de ERP-infrastructuur van Cartamundi.  Cartamundi kan zich zo focussen op groei en evolutie in de kaart- en bordspellenmarkt. Type cloud: multi

Onze expertise in cloud en data center

Innovatieve diensten

Wij helpen u niet alleen bij het plaatsen van uw data in de cloud, maar leveren ook de nodige innovatieve diensten: zoals geïntegreerd service management, of back-up as a service (BAAS), platform as a service en recovery management (DRAAS).

Axians helpt u ook bij het beveiligen van uw data, zodat uw organisatie alle benodigde data veilig kan opslaan. Is er een onverwacht probleem? Dan helpen wij u om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan.

Integrated Service Management

Infrastructure, Tooling & Backup en Recovery Management

Nieuwe gegevens en SaaS-platforms vereisen een nieuwe aanpak. Daarom begeleiden wij u bij uw migratie- en internaliseringsprocessen. Het resultaat is dat uw datastromen veilig aan uw back-up gekoppeld zijn via een gebruiksvriendelijk platform, en dat u er toegang toe hebt waar en wanneer u maar wilt.

Blijf connected en secure

Meer over onze expertise in cybersecurity

Cyberaanvallen zijn onvermijdelijk, maar de omvang van de impact staat niet van tevoren vast. Methoden en normen die best practices destilleren in gestructureerde, gemakkelijk toe te passen guidelines, helpen u een op risico’s gebaseerde beveiligingsstrategie op te stellen en laten uw security maturity geleidelijk aan groeien.

Managed services

Om de servicekwaliteit voor uw klanten te maximaliseren en het volledige potentieel van uw systemen te benutten, kunt u vertrouwen op onze managed services voor end-to-end en 24/7 toezicht op uw datacenters.

DRAAS Platform voor Business Continuity

Heeft u een business continuity plan? Disaster Recovery As A Service (DRAAS) voorkomt dataverlies, en helpt u snel weer op gang in geval van onvoorziene omstandigheden.

 • Business continuity plan
 • Recovery Point Objective
 • Recovery Time Objective
 • Network Recovery Objective

Axians: the best of ICT with a human touch

Waarom werken met Axians?

Axians staat voor betrouwbaarheid en ontzorging. Onze missie is ICT with a human touch, wat betekent dat we gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze klanten en hun bedrijf individuele aandacht geven – we spreken uw taal. Kom naar ons als u een oplossing op maat van uw bedrijf wilt co-creëren, met behulp van sterke, gestandaardiseerde bouwstenen en een bewezen methodologie. Wij denken immers graag met u mee op lange termijn. Er is altijd een Axians contactpunt bij u in de buurt, en tegelijkertijd profiteert u van ons grote wereldwijde Axians-netwerk.

Voordelen

Uw architectuur stroomlijnen om uw winstgevendheid te verbeteren

Om het rendement op investeringen in IT te maximaliseren en een hoge beschikbaarheid van bestaande systemen te garanderen, helpt Axians u optimaal gebruik te maken van een gevirtualiseerde en flexibele infrastructuur.

De bedrijfszekerheid verbeteren door IT-risicobeperking

24/7 bescherming van uw bedrijfs- en bedrijfsgegevens is een prioriteit. Door uw netwerkinfrastructuur te optimaliseren, zorgt Axians ervoor dat uw gegevens permanent toegankelijk en beschermd zijn. Dit wordt bereikt door beveiligde datareplicatie, om gegevensherstel en beschikbaarheid te garanderen in geval van een hardwarestoring.

Bereik uw beschikbaarheids- en kwaliteitsdoelstellingen

Dataverlies kan leiden tot een financiële aderlating voor elke getroffen organisatie. Door rampherstel- en business continuity plans voor uw datacenters te ontwerpen en te implementeren, helpt Axians u te voldoen aan wettelijke compliance-eisen en zorgt het voor end-to-end data-integriteit.

Energieverbruik verminderen

Met energiezuinige en koolstofarme oplossingen vermindert Axians de energievoetafdruk van uw datacenter en helpt u uw doelstellingen op het gebied van duurzame ontwikkeling te halen.

Toegang tot elastische IT-mogelijkheden

Met de clouddiensten van Axians heeft u de optie om uw IT-mogelijkheden te vergroten of te verkleinen, afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer u moet reageren op volatiele bedrijfscycli of snel nieuwe omgevingen moet bouwen voor innovatieve projecten.

Verbetering van mobiliteit en bruikbaarheid

Clouddiensten stellen gebruikers in staat altijd en overal toegang te krijgen tot systemen, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken (smartphone, pc, tablet). In de huidige context creëert dit een mobiele en gebruiksvriendelijke bedrijfsomgeving.

Ontdek enkele van de industrieën die wij ondersteunen

Meer info