ALL-IN-ONE MISSION MANAGEMENT, DISPATCHING CONSOLES & PMR/LTE/IP GATEWAYS

Axians biedt specifieke oplossingen voor dispatching aan. Onze unieke ervaring in voice/telefonie en radio-oplossingen maakt het mogelijk om zeer efficiënte en perfect geïntegreerde dispatching, alarm management en opnameoplossingen aan te bieden. 

Wat betreft de integratie van verschillende communicatiesystemen en -diensten hebben we bewezen ervaring om aan verschillende operationele vereisten te voldoen. Dit verbetert de communicatie tussen de leden van een team, de verschillende agentschappen en de gezamenlijke operaties door een naadloze interoperabiliteit tussen verschillende communicatiesystemen en -apparaten (RADIO/LTE/IP) te voorzien

ASTRID/TETRA/DMR RADIOS, PAGERS, SMARTPHONES & SMART ACCESSORIES

Onze portfolio omvat analoge/TETRA/DMR-radio’s van verschillende merken, Hybride Radio/Smartphones, Robuuste Smartphones en accessoires. We bieden ook in-house reparatie- en verhuurdiensten aan.

LIVESTREAMING VOOR POLITIE EN RECHTSHANDHAVING

Voor realtime besluitvorming is het van cruciaal belang om onmiddellijk een overzicht te krijgen van hoe een situatie zich op het terrein ontwikkelt. Live videostreaming helpt bij het ondersteunen van toezichtwerkzaamheden en het verzamelen van bewijsmateriaal. Het is echter niet eenvoudig om een betrouwbare oplossing te verkrijgen in uitdagende omgevingen. Axians is een samenwerking aangegaan met Soliton Systems, die innovatieve livestreamings- oplossingen voor beveiligingsbedrijven, defensie, omroepen, reddingsteams en wetshandhavingsinstanties creëert. De Zao-familie van draagbare encoders maakt beveiligde livestreaming vanaf een mobiele camera mogelijk, zoals een action cam of een op het lichaam gedragen camera. Het gebruikt verschillende gebonden cellulaire netwerken om versleutelde videobeelden naar een commandocentrum te verzenden.

BROAD BAND PTT

Dankzij onze broadband push-to-talk oplossingen kan u de omvang van uw radionetwerk met WIFI, 3G, 4G, LTE, … uitbreiden. Bovendien kan u gebruikers die een smartphone, een hybride radio of een ander apparaat zoals een tablet of een PC hebben, voorzien van een aantal radiofunctionaliteiten. Daarnaast breidt het uw directe groepscommunicatie uit met video-, data- en bedrijfsprocesfunctionaliteitenVerder maakt het een optimale bescherming van mensen en processen, het direct delen van informatie, besluitvorming en ontwikkeling en een geoptimaliseerd middelenbeheer mogelijk.

INDOOR RADIO/WIFI/LTE COVERAGE

Als ASTRID-gecertificeerde leverancier en installateur bieden we onze klanten onze uitgebreide ervaring van meer dan 250 binnen-installaties aan.