Financiële dienstverlening

In snel veranderende markten, zoals de financiële dienstverlening, biedt de digitale evolutie nieuwe mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en de klanttevredenheid te vergroten. Met een permanente internettoegang vanop smartphones en tablets, en het Internet of Things dat ondertussen helemaal ingeburgerd is, moeten financiële instellingen ook andere manieren bedenken om met hun klanten om te gaan. Die interactie vraagt vandaag om de inzet van meerdere kanalen, en het concept van een aanpak via alle mogelijke kanalen is effectief al realiteit geworden voor toonaangevende spelers in de markt van de financiële dienstverlening. Het is een uitstekende manier om de concurrentiekracht te vergroten.

ICT at the heart of customer expectations

In de dienstverlening zijn snelle interactie en flexibiliteit absolute troeven. Bovendien zorgen ze voor een grotere klanttevredenheid en betere resultaten.

Of het nu gaat om het beheer van claims of de verwerking van financiële transacties, Axians ontwerpt en integreert ICT-oplossingen op maat die de efficiëntie en rendabiliteit van bvb. call centers en CRM-platforms verhogen.

Heeft uw service platform een upgrade nodig, of wilt u de routing- of opslaginfrastructuur laten opschalen? Axians put uit haar jarenlange ervaring en best practices om u zo best-of-breed en winstgevende oplossingen te bieden. Axians is uw partner om het maximum te halen uit de digitale revolutie.

Oplossingen en expertise voor de financiële dienstverlening

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayVerhoog de rendabiliteit van call centers

Optimaliseer het beheer van de inbound- en outbound-gesprekken en de klantgegevens door een sterke integratie van communicatiemiddelen en bedrijfsprocessen. Axians biedt Unified Communication en oplossingen op maat om de activiteiten in uw call center op te volgen.

1920x1240-blackVerbeter de klantervaring in het agentschap

Dynamische displays, interactieve terminals, videophones… Axians biedt een uitgebreid gamma audiovisuele oplossingen om het imago van uw merk te versterken en klanten beter te verwelkomen in uw kantoor. Door beveiligde en gedeelde gastentoegang of bijvoorbeeld door multimedia content toegankelijk te maken, implementeren we oplossingen die uw klanten toegang geven tot een mobiele wereld.

1920x1240Always-on diensten

Waarom niet profiteren van de alomtegenwoordige netwerken om uw klanten via een hele reeks kanalen te bereiken: in het kantoor, maar ook op smartphones en tablets?
Big data analyses en rapportage  kunnen u helpen een ervaring op maat te bieden, en uw aanbiedingen te personaliseren en differentiëren.

1920x1240-blackKrachtige samenwerkingsplatforms

Axians helpt u uw vertegenwoordigers productiever te maken. Op kantoor, maar ook onderweg. Vergroot uw flexibiliteit door krachtige middelen in te zetten die de samenwerking stimuleren.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES