KMO’s

Een performante IT infrastructuur is van groot belang voor de goede werking van uw organisatie. Als uw bedrijf uit verschillende filialen bestaat, is een onderlinge afstemming van de ICT infrastructuur kostenbesparend en veel transparanter. Bij servicebedrijven en vrije beroepen is de impact van ICT meestal groter dan in andere sectoren. Informatie inwinnen, bewerken, verspreiden en opslaan behoren nu eenmaal tot de kerntaken van deze bedrijven. Data en de veiligheid ervan zijn immers core business voor elk dienstverlenend bedrijf.

Onze diensten voor KMO's

Een geïntegreerde bedrijfssoftware oplossing? Een secure digital workspace? U kan voor elke vraag bij ons terecht. We analyseren uw huidige infrastructuur-situatie en voorkomen problemen ook na implementatie, proactief en vanop afstand.

Reken op ons voor een stevige back-up, security, wifi infrastructuur, en personal computing services.
RFIP, scanning en de integratie met de IT-systemen van leveranciers en klanten zorgen voor een solide ICT infrastructuur. Dit is absoluut noodzakelijk voor een geoliede werking, zowel binnen uw bedrijf als met externe partners (klanten en leveranciers). Wij zorgen voor de ondersteuning van uw ICT. Samen met u zetten we mobile, ERP en BI projecten op.

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayVloeiendere samenwerking binnen de organisatie

Beter geïntegreerde applicaties, gebruiksvriendelijke administratie en facturatie, en op elkaar afgestemde processen. Dit alles maakt uw organisatie vloeiender, zodat u meer efficiëntie bereikt met minder kosten.

1920x1240-blackUw software groeit met u mee

Samen zorgen we ervoor dat uw software up to date blijft, en geoptimaliseerd is voor uw noden.

1920x1240Snellere en efficiëntere connecties met externe partners

Ook uw externe partners appreciëren een geoliede werking, waarbij ze op een overzichtelijke en snelle manier geïnformeerd worden.

1920x1240-blackStore uw data veilig in de cloud

Een naadloze overgang tussen werklocaties zorgt voor productievere werknemers, met tegelijkertijd sterke beveiliging, zodat u uw data met een gerust hart kan storen in de cloud.