Broadband Networks

Elke dag opnieuw neemt de vraag naar bandbreedte wereldwijd exponentieel toe. Gebruikers willen werk van thuis uit kunnen uploaden naar het hoofdkantoor, films op aanvraag bekijken in high-definition en online gamen, terwijl ook de organisaties heel wat digitaal verkeer meebrengen door machine-tot-machine communicatie. Uiteindelijk moet echt alles verbonden worden met alles, overal. En net daar biedt breedband een passend antwoord.

Wat houdt dit in?

  • Een schaalbare netwerkinfrastructuur die zowel service providers, telefoonmaatschappijen als internet providers in staat stelt om breedbanddiensten te bieden aan organisaties en eindgebruikers.
  • Met een optimale capaciteit, dekking en bandbreedte zorgen we voor een betrouwbare technologie, om zowel de groeiende vraag naar breedbanddiensten alsook hun impact op de maatschappelijke en economische ontwikkeling te ondersteunen.
  • ICT diensten voor nieuwe markten en nieuwe applicaties mogelijk maken en leveren, alsook het steunen van de ontwikkeling van bestaande technologieën in diverse industrieën: gezondheidszorg, onderwijs,  transport, industrie, enz.

Onze oplossingen

Axians levert turnkey oplossingen voor eender welk scenario, van business consultancy, planning en design tot de integratie van netwerkcomponenten en stockage. Daarnaast bieden we een breed gamma aan breedbandtechnologieën voor zowel service providers, publieke en private organisaties, als overheidsdiensten.

1920x1240-black

Complete oplossingen

Vaste-lijn oplossingen zijn vandaag hoofdzakelijk gebaseerd op FTTx netwerken, en een combinatie van koper- en coaxkabels. Door het samenbrengen van de passieve infrastructuur met actieve componenten kunnen we u een complete oplossing bieden, die eindgebruikers/aanvragers toegang verleent tot hun diensten en die nutsbedrijven in staat stelt om hun smart grids, watercentrale of gasdistributienetwerk efficient te beheren.

A solution

Efficiëntie voor alle bedrijfssectoren

Mobiele- en radionetwerken ondersteunen alle vereisten van mobiliteit. Axians is expert in commerciële mobiele toegang - 2G, 3G en 4G - alsook in netwerken zoals TETRA, voor veiligheids- en/of industriële applicaties. Ook oplossingen voor TV- en radio-uitzendsystemen behoren tot ons aanbod.

A solution

Indoor & Outdoor dekking

Om maximal te kunnen voldoen aan de vraag naar goede dekking en een kwalitatieve dienstverlening in drukbevolkte gebieden - stadions, kantoren, resorts of shopping centers - te garanderen, levert Axians specifieke oplossingen voor een optimale dekking, met mobiele en WiFi toegang.

A solution

Transmissienetwerken

Voor zowel core- als backbone-infrastructuur voorziet Axians transmissienetwerken, bekabeld of draadloos, van punt-tot-punt korte-afstandsverbindingen voor business tot punt-tot-meerpunt netwerken voor service providers.

De voordelen van Axians

PerformancePrestaties

Onze turnkey aanpak zorgt voor een snelle uitvoering & implementatie: klanten krijgen een vlotte toegang tot hun diensten en kunnen ze efficient beheren.

ReliabilityBetrouwbaarheid

De combinatie van een diepgaande kennis in project management, engineering skills en ervaring met breedbandtechnologieën, met een sterke financiële achtergrond.

Efficiency and continuityEfficiëntie en continuïteit

Axians biedt oplossingen op maat van de actuele noden van de klanten, die ook eenvoudig uitgebreid kunnen worden in geval van bvb. een technologie-upgrade. We anticiperen op de interesses van onze klanten, en kunnen ook projecten uitvoeren in domeinen met hoge vereisten, waar investeringen effectief directe opbrengst leveren. Bovendien zijn we ons zeer bewust van het belang van continuïteit in dienstverlening, en zorgen we ervoor dat onze acties, of het nu gaat om aanpassingen, toevoegingen
of migraties, de kwaliteit van uw diensten minimaal beïnvloeden.

FlexibilityFlexibiliteit

Breedbandoplossingen zijn er niet enkel voor de ICT-markt, maar ook voor andere segmenten. Een netwerk kan gebruikt worden voor haar traditionele doeleinden, maar ook diverse andere applicaties binnen verschillende industrieën ondersteunen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES