Business Analytics

Hoe identificeert u de actuele uitdagingen voor uw organisatie? En hoe zet u die vervolgens om in mogelijkheden? Axians kan u daarbij heel gericht helpen. Met uitgekiende Business Analytics transformeren we uw data over klanten, financiën en prestaties in betekenisvolle informatie. Daardoor kan uw organisatie data-gedreven beslissingen nemen. Beslissingen die uw resultaten verbeteren.

Combineer, verbeter en analyseer

Business Analytics biedt u 3 cruciale voordelen:

  • Verbeterde prestaties: Door data om te vormen tot waardevolle informatie kan uw organisatie data-gedreven beslissingen nemen, en haar interne en externe prestaties optimaliseren. Zo kan een groter inzicht in uw productiekosten of de mogelijkheid om de productie snel aan te passen uw resultaten zichtbaar verbeteren.
  • Diepgaande klantenkennis: Precies uw klanten én hun behoeften kennen is van onschatbare waarde. Door diep inzicht in uw klanten op basis van Business Analytics kunt u uw marketing, aanbiedingen en diensten exact op maat snijden. Resultaat: u behoudt uw bestaande klanten én breidt uw portfolio uit.
  • Risico’s beheren: Met Business Analytics verbetert u het beheer én dus het beperken van risico’s. Dit kan u bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van potentiële fraudemogelijkheden of bij het voorspellen van het volgende onderhoudsmoment. Business Analytics ondersteunt ook ‘wat als'-scenario’s, helpt u bij het beoordelen van risico’s bij bepaalde beslissingen en geeft u inzicht in de beroepsrisico’s.

Business_Analytics

Onze oplossingen

Axians helpt u om waarde te genereren uit uw bestaande data. Data over uw klanten, financiën, prestaties en andere zaken bevat betekenisvolle informatie, waarmee uw organisatie sneller, slimmer en tijdig beslissingen kan nemen. Onze oplossingen en expertise in Business Analytics zorgen voor een verhoogd rendement, een beter risicobeheer en een optimalisatie van uw bedrijfssystemen, -processen en de arbeidsproductiviteit.

Performance Management
Financial Performance Management

Plan en ontwikkel prognoses op basis van data uit het verleden, trends en voorspellingen. Zo kunt u prestaties verbeteren en de verdere ontwikkeling van uw organisatie beter inschatten en uitstippelen. Lees meer

Data Warehouse

Data Warehouse

Een Data Warehouse verzamelt, valideert, combineert en structureert data uit diverse bronnen, en bouwt een historiek op. Dit wordt zo uw bron van informatie voor het maken van analyses, (management)rapportages, dashboards en scorecards.

Operational Business Intelligence

Operational Business Intelligence

Operational Business Intelligence geeft u real-time dynamisch inzicht in data, streaming events en business operations. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om beslissingen te nemen en onmiddellijk te reageren op deze analytische inzichten, door middel van manuele of automatische acties.

Predictive Analytics

Predictive Analytics

Met Predictive Analytics brengt u, op basis van voorspellingen, in kaart waar u nu staat en waar u naartoe kan, door het zichtbaar maken van trends, partronen en relaties in uw gestructureerde en ongestructureerde gegevens. Pas deze inzichten toe om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen en waar nodig actie te ondernemen.

De voordelen van Axians

Verbeterde besluitvormingVerbeterde besluitvorming

Axians zet uw bedrijfsdata om in bruikbare informatie. Zo voorzien we uw organisatie en haar medewerkers van de juiste informatie op het juiste moment. Het resultaat: makkelijk toegankelijke informatie, voor correcte data-gedreven besluitvorming.

Verbeterde concurrentie positieVerhoogd concurrentievermogen

Met Business Analytics kan een organisatie de concurrentie overtreffen. Het aanboren van de eigen data brengt immers nieuwe inkomsten-mogelijkheden en ideeën voor productinnovatie naar boven. Bovendien kunnen zo ook de meest winstgevende klanten in kaart worden gebracht en nog beter worden geholpen.

Bruikbare inzichtenBruikbare inzichten

Business Analytics voorziet uw organisatie van bruikbare inzichten, en helpt zo in het continu verbeteren van de prestaties en bij het nemen van 'smart' beslissingen.

Betrouwbare informatieBetrouwbare informatie

Business Analytics legt de fundamenten voor betrouwbare gegevens. Precies weten waar specifieke data werden verzameld én verzekerd zijn van hun kwaliteit: dat helpt uw organisatie beslissingen te nemen. U verdoet niet langer kostbare tijd aan het beoordelen van de betrouwbaarheid van gegevens.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES