Business Applications

Geen enkel proces is gelijk. Zorg er dus voor dat uw business applicaties perfect aansluiten op de behoeftes en doelstellingen van uw organisatie. Axians beschikt over een uitgebreid dienstenaanbod, gebaseerd op verscheidene technologieën van diverse marktleiders, en heeft op die manier een waardevolle ICT-expertise opgebouwd, in projecten, consultancy én flexibele oplossingen op maat.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Projecten: Indien off-the-shelf producten en oplossingen de complexiteit van uw business processen niet of onvoldoende kunnen ondersteunen, zijn wij de ideale partner om een oplossing op maat voor u te ontwikkelen.

Consultancy: Axians levert de geschikte experts wanneer uw team nood heeft aan extra technische skills (staffing) of uw software development afdeling geoptimaliseerd kan worden op vlak van devops.

Oplossingen: Slimme en innovatieve oplossingen ontworpen om de efficiëntie van uw organisatie en uw processen te verhogen. Enkele voorbeelden van dedicated Axians Business Applications: myHealthBox, Data Correlation, Internet of Things, Managed Services, enz.

Business_Applications

Onze oplossingen

Sinds 1997 heeft Axians langetermijn-relaties uitgebouwd met haar klanten, waarin onze expertise, zowel technisch als functioneel, steeds een sleutelrol speelt. Ons gepassioneerd en gemotiveerd team van IT professionals staat altijd klaar om samen met u de gepaste oplossing te vinden!

A solution

Een oplossing voor elke markt

Wij nemen de ontwikkeling van uw oplossing én de bijhorende risico's op ons. Onze gecertificeerde project managers beheren het project, plannen de ontwikkelingsfases, bewaken het budget en rapporteren over de vooruitgang van het project. Dit volgens onze 'agile project methodology', gebaseerd op Prince2 en Scrum / Kanban.

A solution

Consultancy

Een groot aantal klanten verkiest Axians als staffing partner. In een dergelijke samenwerking voert de klant de projectontwikkeling en onderhoudstaken zelf uit, met behulp van de expertise en ervaring van onze medewerkers.

A solution

Smart solutions for healthy data

Maak optimaal gebruik van de opportuniteiten die een goed ICT-beheer u te bieden heeft. Axians presenteert een waaier aan dedicated solutions voor de gezondheidszorg. Ze laten uw data voor u werken, bieden een toekomstgericht platform dat uw patiëntenbeheer laat mee-evolueren, en zorgen ervoor dat uw netwerk in topconditie blijft.

A solution

Internet of Things

Axians kan u begeleiden en adviseren in de wondere wereld van Internet of Things. Deze begeleiding kan in de vorm van een conceptstudie, technologiestudie of business case validatie, tot en met de volledige projectrealisatie. Samen met u en onze business- en technologiepartners bepalen wij zo de best geschikte oplossing.

De voordelen van Axians

Verlaag uw kostenVerlaag uw kosten

Applicaties kunnen zorgen voor kostenverlaging: ze vergroten de transparantie, verminderen overhead-kosten en kunnen middelen op een 'slimme' manier plannen en toewijzen. Met bedrijfsapplicaties op maat helpt Axians u om meer te halen uit uw ICT-investeringen.

Versnelde time-to-marketVersnelde time-to-market

Axians biedt advies over de planning en het management van softwareontwikkeling. Daarbij kunnen we de kosten-batenverhouding maximaliseren en de synergie tussen de bestaande systemen bevorderen. Onze softwareoplossingen worden wereldwijd toegepast.

Functionele en Technische kwaliteitFunctionele en technische kwaliteit

Ons gemotiveerd team van IT professionals zoekt altijd de beste oplossing voor uw noden en verwachtingen. Door snel een grondig inzicht te verkrijgen in de kernprocessen van onze klanten en dit te combineren met onze technische expertise, bereiken we samen uw doelstellingen.

Support en MaintenanceSupport en onderhoud

Het succesvol opleveren van een project is de eerste stap in de levenscyclus van een applicatie. Axians is ook uw partner voor verdere assistentie en onderhoud. Een op maat gemaakt Maintenance & Support Contract wordt opgesteld in lijn met de noden van zowel klant als applicatie, en in de juiste Service Level Agreement gegoten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES