Cloud Services

Cloud Services zorgen voor een flexibeler en kostenefficiënter IT-model, en kunnen zo de concurrentiekracht van uw organisatie verhogen. Door bepaalde IT-processen onder te brengen in de cloud, kunnen nieuwe functies en mogelijkheden sneller ingezet worden. Bovendien maakt u door het gebruik van Cloud Services kostbaar kapitaal vrij, door IT-kosten om te vormen van Capex naar Opex.

Wat kan dit voor u betekenen?

De voornaamste redenen van onze klanten om voor cloud-oplossingen te kiezen zijn:

  • Vraaggestuurde kostenstructuur
  • Vlot op- en afschalen van IT-mogelijkheden
  • Uitgebreide netwerktoegang, overal en via verschillende devices

 

axians-data-to-the-cloud

Onze oplossingen

Axians helpt uw organisatie bij het opstellen en inzetten van efficiënte en veilige cloud-oplossingen die naadloos aansluiten bij uw unieke business model. Uit ervaring in het begeleiden van onze klanten naar de cloud, weten we dat elke organisatie handelt volgens haar eigen business case. Dus of het nu gaat om oplossingen voor infrastructuur, platform of software, we bieden steeds een allesomvattende aanpak voor uw cloud-project. Ons aanbod aan cloud-oplossingen omvat:

A solution

Private cloud

De private cloud-oplossing van Axians stelt uw organisatie in staat om een eigen, geïsoleerde cloud-omgeving te realiseren. Opgebouwd, geïntegreerd en beheerd vanaf uw eigen locatie of bij ons.

1920x1240

Public cloud

Onze public cloud-oplossing biedt organisaties de mogelijkheid om te profiteren van schaalvoordelen door toegang tot publiekelijk gedeelde resource pools voor computing, opslag en netwerkfaciliteiten.

A solution

Hybrid cloud

Met de hybrid cloud-oplossing combineert Axians de voordelen van private en public clouds in 2 afzonderlijke modellen, die gebundeld worden tot één gestroomlijnde cloud-oplossing.

End to end service voor Cloud oplossingen

End-to-end service voor cloud-toegang

Axians is in staat om uw infrastructuur snel en doeltreffend voor te bereiden op de cloud. Naast ondersteuning bij het plannen van uw cloud-project kunnen we eveneens advies verlenen over het beheer van de voorafgaande en lopende operationele kosten, en zorgen voor de overdracht van eventuele 'legacy assets'.

De voordelen van Axians

Verhoogde kostenefficiëntieVerhoogde kostenefficiëntie

Dit bereikt u door een on-demand model te laten implementeren voor uw IT. Doordat u bij Axians alleen betaalt voor wat u werkelijk gebruikt, kunt u de productiviteit van uw IT-uitgaven maximaliseren.

Maak kapitaal vrijMaak kapitaal vrij

Door kostelijke IT-assets uit te besteden aan Axians kunt u kapitaal vrijmaken en investeren in uw kernactiviteiten. Bovendien kan Axians, als cloud provider, uw IT-voorzieningen laten werken via een gedeelde resource pool, en brengen we zo uw efficiëntie naar een hoger niveau.

Toegang tot flexibele IT-voorzieningenToegang tot flexibele IT-voorzieningen

Dankzij onze Cloud Services heeft u de mogelijkheid om uw IT-voorzieningen op- of af te schalen naargelang de behoefte van uw organisatie. Dit kan een groot voordeel zijn als u vlug moet reageren op onstabiele marktomstandigheden of als u snel een optimale omgeving moet opzetten voor een innovatief project.

Verbeterde mobiliteit en inzetbaarheidVerbeterde mobiliteit en inzetbaarheid

Door Cloud Services kunnen gebruikers altijd en overal toegang krijgen tot systemen, met eender welk device (smartphone, pc, tablet, ...). Hierdoor creëert u een écht mobiele en gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES