Enterprise Network

Het bedrijfsnetwerk verbindt uw medewerkers, klanten én partners. Het is van vitaal belang voor elk bedrijfsproces en speelt zo een grote rol bij het vergroten van de wendbaarheid en concurrentiekracht van uw organisatie. Uw netwerk is opgesteld uit verschillende componenten zoals het LAN, WAN, routers en switches, servers, applicaties, enz. Maar het is veel meer dan de som der delen: het is de katalysator van productiviteit.

De ruggengraat van elke organisatie

Eender welke business, om optimaal te kunnen presteren is een netwerk dat altijd beschikbaar en vlot toegankelijk is een absolute vereiste. Uw activiteiten hangen af van een betrouwbaar netwerk, dat toegang biedt tot alle benodigde bestanden en applicaties, altijd en vanop elke locatie.

Mobiliteit is steeds meer alomtegenwoordig, terwijl we reiskosten zoveel mogelijk willen reduceren. Het netwerk wordt dan ook crucialer dan ooit tevoren en moet een veilige, naadloze en optimaal presterende mobiliteit kunnen bieden, om uw medewerkers vanop afstand te kunnen laten werken, alsook video-conferencing mogelijk te maken als alternatief voor face-to-face meetings.

Daarenboven verenigen netwerken steeds meer functies en worden ze krachtiger om zo spraak, data en beeld optimaal beschikbaar te maken. Hierdoor kunt u ook uw energieverbruik en uitstoot beperken.

axians-telecommunication-1

Onze oplossingen

Een goed bedrijfsnetwerk moet alle business-gerichte technologieën alsook de implementatie van nieuwe, innovatieve processen binnen uw organisatie ondersteunen. Axians voorziet u van robuuste oplossingen die zich in de praktijk hebben bewezen, voor elke stap in de ontwikkeling van uw netwerk.

A solution

Audit, advies, integratie, implementatie en onderhoud

Axians ondersteunt u bij elke stap van uw netwerk-project, of het nu gaat om het opzetten van een nieuw netwerk of het vernieuwen van een bestaand netwerk. Onze diensten zijn allesomvattend: van het definiëren van specificaties en een analyse van de vereisten, tot en met onderhoud.

A solution

Beveiliging als integraal onderdeel van het netwerk

Bij Axians wordt security steeds toegepast voor uw hele netwerk. Ook bij het uitrollen van nieuwe technologieën, zoals het software-defined netwerk dat uw netwerk 'slimmer' maakt, en bij virtualisatie en cloud-computing.

A solution

Communicatie en datanetwerken

Axians beschouwt uw bedrijfsnetwerk als de ruggengraat van uw communicatie-infrastructuur. Van LAN tot WAN, van VoiP tot Unified Communications, instant messaging en video-conferencing.

A solution

Draadloos en mobiel

Of u nu uw gasten een draadloos netwerk wil bieden binnen een hotel of een bedrijfsgebouw, of al uw mobiele bedrijfsdevices efficiënt wil beheren, Axians transformeert het draadloos netwerk in een ware katalysator van zowel flexibiliteit als productiviteit.

De voordelen van Axians

Mobiliteit op een veilige manierMobiliteit op een veilige manier

Gebruikers willen én moeten overal, altijd en via elk device toegang kunnen krijgen tot netwerken en tot hun bestanden. Dit vergroot de productiviteit en optimaliseert de interactie tussen gebruikers.

Maak innovatie mogelijkOndersteun innovatie

Uw netwerk is de ruggengraat van uw informatiesysteem. Axians maakt uw netwerk robuust en tegelijkertijd flexibel om al uw projecten te ondersteunen. Het wordt zo de bewaker van uw efficiëntie  en productiviteit.

Een multifunctioneel en kostenefficiënt netwerkEen verenigd en kostenefficiënt netwerk

Een beveiligd netwerk dat alle benodigde functies verenigt, zorgt voor een lagere Capex en Opex. De Managed Services van Axians helpen u de juiste balans te vinden tussen investeringen en operationele kosten.

Klaar voor het netwerk van morgenKlaar voor het netwerk van morgen

Met de migratie naar virtualisatie, convergente en software-defined netwerken en data centers, begeleidt Axians u naar het netwerk van morgen: een samenhangende, multipele oplossing voor de hosting van uw applicaties en bedrijfsdata.

 

 

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES