Mobility Solutions

Voor u als gebruiker is een optimale en continue verbinding prioriteit, welk device u ook gebruikt, eender waar of wanneer. Organisaties ondernemen dan ook steeds vaker actie om hun gebruikers en medewerkers op afstand te voorzien van een vlotte en veilige verbinding. Zo geven ze de productiviteit een flinke boost en maken ze de werkomgeving en -omstandigheden een stuk aantrekkelijker!

Verbonden werkplekken

Met meerdere 'mobile endpoints', die u aan of van het bedrijfsnetwerk koppelt, kan werken buiten de grenzen van de bedrijfslocatie tegenwoordig heel kostenefficiënt gerealiseerd worden. 'Mobiele business' levert bovendien een cruciaal concurrentievoordeel op: de besluitvorming op bestuursniveau wordt versneld, terwijl de medewerkers beter met elkaar kunnen communiceren. Axians levert ICT-oplossingen die uw organisatie een samenhangende, snelle en veilige mobiliteit garanderen.

Een optimale mobiele communicatie vraagt om een allesomvattende aanpak: WiFi of 3G/4G-diensten, een schaalbare infrastructuur, IS-applicaties, endpoint- en veiligheidsmanagement, alsook 24/7-zichtbaarheid in de hele infrastructuur.

Gerelateerde oplossingen

Onze oplossingen

De ‘always-on’ ervaring voor organisaties en consumenten

Een ‘always-on’ ervaring voor organisaties en consumenten

Tegenwoordig verwachten zakelijke gebruikers en consumenten overal online toegankelijkheid. Eigenlijk vinden ze dat gewoon vanzelfsprekend. Axians ontwerpt, realiseert en onderhoudt draadloze omgevingen, en biedt oplossingen op maat van elk project m.b.t. uw kantoren, de SLA-vereisten, veiligheid en het aantal gebruikers.

3G/4G dekking voor professionals en consumenten

3G/4G dekking voor professionals en consumenten

Publieke mobiele netwerken dienen verbeterd en uitgebreid te worden om ook onder zeer uitdagende en complexe omstandigheden een perfecte dekking te kunnen bieden. Dit is van vitaal belang voor bedrijven en site managers. Axians zet haar expertise in mobile engineering in om alle vereisten te kunnen ondersteunen en mogelijke obstakels snel en efficient te overwinnen.

Gebruikersvriendelijke, maar zeer veilige verbindingen

Gebruiksvriendelijke maar zeer veilige verbindingen

Axians levert oplossingen op maat om elke mobiele gebruiker op een gecontroleerde en veilige manier toegang te geven tot alle bronnen van het bedrijfsinformatiesysteem. Vanaf een smartphone of tablet, van het bedrijf of particulier.

Veilige mobiele bedrijfscommunicatie

High-end veiligheid in mobiele communicatie

Axians biedt oplossingen voor een veilige netwerktoegang en zorgt ervoor dat mobiliteit niet resulteert in kwetsbaarheid, én dat aan alle regelgeving en veiligheidseisen wordt voldaan.

De voordelen van Axians

Wees de concurrentie voor en verhoog uw inkomstenNeem een voorsprong op de concurrentie en verhoog uw inkomsten

Digitale flexibiliteit is een must! Onze mobility solutions creëren een aantrekkelijke omgeving voor uw gebruikers, medewerkers en klanten. Ze geven u bovendien een beter inzicht in het gedrag en de wensen van uw klanten, en kunnen zo hun loyaliteit bevorderen.

Verhoog de arbeidsproductiviteitEén mondiale expert voor alle mobiele toepassingen binnen uw organisatie

Het beheren van mobiele toepassingen binnen een organisatie kan complex zijn, want er komen vele disciplines bij kijken. Axians is uniek in haar totaalaanpak: met oplossingen voor infrastructuur, applicaties, integratie, dienstverlening en monitoring kunnen we in al uw behoeftes voorzien.

Eén brede expert voor al uw mobiele toepassingenVerhoog de productiviteit van uw medewerkers

Door uw medewerkers altijd en overal toegang te verlenen tot uw bedrijfsapplicaties, ongeacht welk medium ze gebruiken, stelt u hen in staat om efficiënter te werken. Axians biedt oplossingen voor toepassing in mobiele omgevingen: toegang vanop afstand tot bedrijfsnetwerken en bedrijfsapplicaties (telewerken).

Mobiele communicatie en veiligheidMobiliteit EN veiligheid

Mobiele communicatie binnen organisaties vraagt om hoogwaardige verbindingen. Naast het uitwerken van een oplossing op maat, levert Axians u topexpertise in mobiele applicaties. Daarbij verzekeren we u steeds van robuuste data-integriteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES