Overzichtelijke dashboards voor een betere organisatie van de bevoorrading

Klant: Vitafor
Marktsegment: Veevoedingsindustrie
Probleem: Time Problem
Status:
Solved

 

 

Als een actieve speler in de veevoedingsindustire  zocht Vitafor een oplossing voor het tijdig  aanvullen van bepaalde grondstoffen.  Dit als een tijdsgarantie voor de productie en een service naar de klanten toe. Met Axians zochten ze samen naar een oplossing in het  monitoren van de herbevoorrading van de grondstoffen.

“De huidige ERP-tools lieten niet toe om een herbevoorrading te maken, waarbij wij op basis van de productiedatum van een verkoopbestelling, kunnen beoordelen of er voldoende grondstoffen zullen zijn tegen die datum om de productie te kunnen uitvoeren,” getuigt Peter Rodet, HR & Finance Director bij Vitafor. “Het datamodel werd tezamen nauwkeurig uitgewerkt, getest en verfijnd. Axians ging erg pragmatisch te werk en zorgde voor een continue terugkoppeling. Een duurzame manier van werken die resulteerde in een kwalitatieve oplossing voor ons probleem, waardoor wij tevreden terugkijken op ons gezamenlijk avontuur.”

Betrokken consults die technisch en business inzicht combineren

Peter Rodet

HR & Finance Director (Vitafor)

“Welke data hebben we nodig? Hoe zorgen de verzamelde gegevens uiteindelijk voor de rapportering? Als sparringpartner denkt Axians actief mee, en verbinden we steeds de verschillende expertises. Ons plan van aanpak in het streven naar een oplossing op maat”, verduidelijkt Bram Van der Loo als projectverantwoordelijke bij Axians.

Duurzame manier van werken ter garantie van een duurzame oplossing

Van der loo Bram

Information Management Consultant (Axians)

Benieuwd naar de oplossing op jouw dataprobleem?

Schrijf je in voor een gratis workshop en ga alvast zelf op zoek naar de oplossing van onze Axians Data Cube!