Nieuws

Ontdek onze laatste nieuws en artikels.

 • Business Software / Events / Innovation / Networking

  Event: Verbind met Axians op Amsterdam Connect

  Ontdek de toekomst van teamwork met Atlassian op Amsterdam Connect, het evenement waar innovatie en praktische bruikbaarheid samenkomen. BE there op 12/06 en connect met ons #teamAxians!

  Lees meer
 • Events / Business Software / Cybersecurity / Data Analytics / Networking

  Event: Gezondheidszorg, ICT4Care, 07 Maart

  Benieuwd wat Axians voor jouw zorginstelling kan betekenen? 🏥 Ontdek hoe wij de digitale transformatie in de hele waardeketen van de gezondheidszorg stimuleren op het 27e colloqium ICT4care op 07 maart in De Montil in Affligem.

  Lees meer
 • Platinum Solution Partnership met Atlassian: een nieuw hoofdstuk in deze samenwerking

  Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om hun dienstverleningen en teams te stroomlijnen via aangepaste software. Daarom introduceerden we in september 2021 een nieuwe expertise: ‘Work & Service Management’. Vandaag, na tweeënhalf jaar, markeren we bij Axians een nieuwe mijlpaal die de indrukwekkende groei van ons team bevestigt: een Platinum Solution Partnership met Atlassian.

  Lees meer
 • Events / Business Software / Networking

  Event: Atlassian, Unleash 11 & 12 December

  Kom naar Atlassian’s “Unleash" met Axians op 11 & 12 december 2023 in Amsterdam. Het event van het jaar waar Agile & Devops centraal staan. Onze experten begeleiden je graag in de Atlassian Community en nemen je mee doorheen de nieuwste productupdates! Als deelnemer kan je ook live en exclusieve demo’s volgen, maar ook netwerken met gelijkgestemden. Mis het niet en registreer je nu!

  Lees meer
 • Cybersecurity & NIS2: What is it all about? 

  De NIS2-richtlijn is een cruciale Europese regelgeving die zich richt op de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen in meerdere vitale sectoren. Tegen 17 oktober 2024 moeten alle EU-lidstaten de NIS2 Directive omzetten in een nationale wetgeving, waarna de vereisten effectief afdwingbaar worden. Het naleven van de NIS2-richtlijn wordt zo van essentieel belang om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen, risico's te beheersen en te voldoen aan regelgevingsvereisten.

  Lees meer
 • Cybersecurity: Waarom heb je een Security Operations Center nodig?

  Veel organisaties vinden het beheren van cybersecurityactiviteiten een lastige taak. De kosten, de personeelseisen en de complexiteit van de verschillende aspecten kunnen overweldigend zijn. In een wereld waarin cyberbedreigingen voortdurend toenemen, zowel in aantal als in complexiteit, is beveiliging niet alleen voor grote ondernemingen, maar ook voor kmo's een cruciale zorg geworden. Het Security Operations Center, of SOC, kan de oplossing zijn voor deze prangende uitdaging.

  Lees meer
 • Cybersecurity / nieuws

  Cybersecurity voor kmo’s

  Kleine bedrijven hebben te maken met dezelfde cybersecurity uitdagingen als grote, gevestigde ondernemingen - zoals voortdurende dreigingen van cybercriminelen en een moeilijke zoektocht naar, rekrutering en behoud van top beveiligingstalent. Naast deze uitdagingen moeten bedrijfsleiders in kmo's zich volledig richten op het runnen en laten groeien van hun bedrijf, waardoor er weinig tijd overblijft om zich zorgen te maken over cybersecurity. Daarom hebben kmo's de juiste bondgenoot nodig in hun strijd tegen cyberaanvallen.

  Lees meer
 • Events / Innovation / Networking

  Event: HI!-tech Horizons – Exploring the Future of IT

  Kom naar "HI!-tech Horizons: Exploring the Future of IT" op 9 november 2023 op de HI! site in Grimbergen. Laat je inspireren en verken de nieuwste technologie en de toekomst van digitale toepassingen in het veld. Samen duiken we dieper in de innovaties en trends die de toekomst van IT vormgeven.

  Lees meer
 • Cybersecurity / Blog

  Cybersecurity: Waarom je een cyberverzekering nodig hebt

  Cyberrisico's zijn overal. Dit betekent dat organisaties niet alleen hun cyberbeveiliging moeten verbeteren, maar er ook over moeten nadenken in termen van risico's en een holistische benadering van risicomanagement nodig hebben, die identificatie, bescherming en reactie omvat. Een einde maken aan cyberrisico's is niet eenvoudig, maar de afgelopen jaren is er een nieuw hulpmiddel in de cybersecurity toolbox ontstaan: cyberverzekering.

  Lees meer
 • Cybersecurity / Blog

  Cybersecurity: als je snel hulp nodig hebt…

  Wanneer een crisis toeslaat, is twijfel of onzekerheid het laatste wat je wilt wanneer iemand je vraagt: "Wat doen we nu?". Maak kennis met Arctic Wolf Incident Response JumpStart Retainer, uw antwoord en actieplan.

  Lees meer