Managed Security Awareness bereidt uw werknemers voor op het herkennen en neutraliseren van social engineering-aanvallen en menselijke fouten, om zo een einde te maken aan de cyberrisico's binnen uw organisatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed gestructureerd awareness-trainingsprogramma, met microlearningprincipes en begeleid door awareness-experts, de sleutel is tot het verminderen van cyberbedreigingen. Microlearning zorgt ervoor dat uw medewerkers voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste bedreigingen en leren hoe ze deze effectief kunnen stoppen. Awareness-coaching biedt uw beveiligingsteams expertise en begeleiding en helpt hen hun awareness-programma te ontwikkelen, nieuw gedrag van medewerkers op de lange termijn te ondersteunen en een robuuste veiligheidscultuur binnen uw organisatie te bevorderen.

In partnership met Arctic Wolf is ons Managed Security Awareness Training programma ontworpen om de meest voorkomende cyberdreigingen aan te pakken door het gedrag van medewerkers positief te beïnvloeden en een sterke beveiligingscultuur te cultiveren.

Hoe maken we het verschil?

Onze Managed Security Awareness gaat verder dan alleen training. We vertrouwen niet alleen op trainingsmiddelen om het gedrag van medewerkers te veranderen. Om effectief te zijn, vereist een security awareness-training een allesomvattende aanpak die bestaat uit aanleren, testen en het bijhouden van de voortgang ten aanzien van duidelijk gedefinieerde doelen. Het resultaat van een effectief awareness-programma resulteert in minder incidenten met betrekking tot phishing en menselijke fouten, en bouwt aan een sterkere cyber resilience binnen uw organisatie.

Fully Managed Service

Het security awareness programma mag geen extra werkbelasting betekenen voor IT-beveiligingsteams. Onze teams onderzoeken bedreigingsthema’s, ontwerpen en plannen alle inhoud voor lessen, quizzen, phishingsimulaties en de vervolglessen.

Microlearning

Onderzoek toont aan dat mensen ongeveer 80 procent van wat ze leren binnen een maand vergeten, tenzij dit wordt versterkt door meerdere reminders. Arctic Wolf stimuleert werknemers regelmatig met korte – drie minuten of minder – awareness-lessen. Deze lessen zijn afgestemd op actuele bedreigingen voor organisaties, zodat kritieke kennis voortdurend wordt versterkt.

Report Phishing Button en Analytics

Stel uw werknemers in staat om hun e-mail inboxen te beveiligen met behulp van de Report Phishing Button en geef tegelijkertijd uw systeembeheerders de mogelijkheid om de beveiliging van uw organisatie snel aan te scherpen.

Moeiteloos Leren

We begrijpen dat werknemers veeleisende agenda’s hebben. Daarom leveren we awareness-lessen rechtstreeks via e-mail, zodat ze snel en gemakkelijk toegang hebben tot cruciale informatie. Onze aanpak maakt het gebruik van trainingsaccounts en wachtwoorden overbodig en alle tracering gebeurt naadloos achter de schermen, zodat werknemers moeiteloos kunnen deelnemen.

Account takeover monitoring

Door onze beveiligingsexperts het dark web continu te laten controleren op de referenties van werknemers, kunnen IT-beveiligingsteams snel potentiële inbreuken identificeren, onmiddellijk actie ondernemen om gecompromitteerde wachtwoorden te wijzigen en de algehele cyberbeveiligingspraktijken van werknemers verbeteren.

Graag meer informatie?