Ontdek de toekomst van teamwork met Atlassian op Amsterdam Connect, het evenement waar innovatie en praktische bruikbaarheid samenkomen. BE there op 12/06 en connect met ons #teamAxians!

amsterdam connect

Sluit je aan bij onze Atlassian-experten Laurens Coppens, Walter Buggenhout & Nele Wuytens en ga op een inspirerende reis met ons op 12 juni.

🤿 Duik in het Atlassian-werksysteem en luister naar transformerende succesverhalen van klanten. Ontdek hoe je met inzichten van wereldklasse je softwareontwikkeling naar een hoger niveau kunt tillen.

🔑 Ervaar de kracht van AI-menselijke samenwerking met Atlassian Intelligence en verken geavanceerde oplossingen in onze Vendor Showcase.

📢 Ontdek hoe Jira Service Management een revolutie teweegbrengt in de bedrijfsvoering en wees getuige van het transformatieve potentieel.

🚀 Connecteer, leer en leid de verandering in bedrijfsefficiëntie met Atlassian. Maak deel uit van de evolutie en versterk je team met de nieuwste tools en technieken.

Registreer nu en verzeker je plek voor deze unieke kans om te leren van de Atlassian-experten en doe mee met #teamAxians voor een dag vol inzichten en innovatie.

Registreer hier en we zien je graag op donderdag 13 juni in het EYE Filmmuseum in Amsterdam.