Industrie

Hoe speelt u in op de nieuwe opportuniteiten die industrial IoT, big data, AI, … met zich meebrengen? Een digitale roadmap mét visie is onontbeerlijk om uw concurrentie achter u te laten.

Digitale transformatie

De snel veranderende wereld met heel wat technologische evoluties biedt tal van opportuniteiten.  Digitalisatie vormt de hoeksteen van dit alles.  U kan uw service uitbreiden of verbeteren, uw product slimmer maken, de efficiëntie van uw productie verhogen of uw business model veranderen.

Deze mogelijkheden brengen ook uitdagingen met zich mee.  De connectiviteit neemt toe, dus moet u zich sluitend kunnen beveiligen.

Axians werkt mee aan uw digitale roadmap, bouwt en integreert uw oplossing op maat en ontzorgt u van alle ondersteuning en hosting eenmaal ze in productie draait.  Ons industrial cybersecurity team zorgt ervoor dat u op beide oren kunt blijven slapen.

Axians, uw gids in digitalisatie

Geconnecteerd ecosysteem

Versterk de klantenbinding door middel van digitale interactie.  Misschien kunt u zelfs connecteren met de klant van uw klant?  Verstevig partnerships en werk efficiënter samen met leveranciers.  Met digitale platformen, mobiele apps en integratie tussen systemen verstevigt u uw positie in het ecosysteem.

Performante processen

Verhoog de efficiëntie van uw processen, verminder fouten en verbeter service kwaliteit.  Met BPM en robotic process automation (RPA) software automatiseren we uw business processen.

Ondersteun uw strategische en operationele beslissingen met data analytics.

Slimme producten

Maak uw product slimmer.  Verzamel gegevens over het gebruik van uw product door middel van sensoren.  Verbeter de gebruikerservaring en begrijp wat uw klanten belangrijk vinden.  Een mobiele app biedt hen een dashboard, remote control, de mogelijkheid om wisselstukken te bestellen en nog veel meer.

1920x1240Traceerbare kwaliteit

De oplossing op maat van uw proces gidst de operator naar de juiste handelingen en logt de handelingen voor eventuele audits.  Asset management zorgt dat u weet waar assets zich bevinden en wat hun status is.

Ons e-learning platform Axele garandeert dat iedereen handelt met de nodige kennis.

Meer vat op uw productieomgeving

Ons IoT platform Eva biedt inzicht in uw productieomgeving, laat toe om proactief te handelen, sites remote op te volgen, kosten te besparen, product kwaliteit te verbeteren, energie te besparen en een veilige omgeving te garanderen.

Onderhoud 4.0

Predictive maintenance is geen onbereikbare droom meer.  Via machine learning bepalen we het ideale moment om onderhoud te doen, rekening houdend met de kans op falen en de kost van het onderhoud.

Met anomalie detectie merkt u proactief op dat er preventief onderhoud nodig is.

Case study: CNHi Harvest Coordination app

CNH industrial is gespecialiseerd in landbouwvoertuigen. In samenwerking met CNHi ontwierp Axians de Harvest Coordination app, een mobiele applicatie die de coördinatie tijdens het oogstproces voor alle partijen vereenvoudigt, o.a. de betrokken loonwerkers. Stilstand van de maaidorser wordt vermeden voor een optimaal rendement. De automatische rapportering op basis van de sensorgegevens zorgt niet alleen voor een gedetailleerd overzicht van de voedingswaarden van het product maar biedt traceerbaarheid op veel kleinere batches. Artificiële Intelligentie werd ingezet om verliezen te meten en de instellingen van de maaidorser bij te sturen.


Case study: Hannecard Countroll app

Hannecard is een van Europa's toonaangevende leveranciers van bekledingen voor industriële rollen. Samen hebben we het Countroll IoT-platform ontwikkeld, dat hen helpt om hun klantenservice te verbeteren via smart monitoring en om een papierloze supply chain te realiseren. De industriële klanten van Hannecard optimaliseren hun processen op basis van de intelligente oplossing voor asset management voor rollers.

Meer weten over onze oplossingen?

BOEK EEN MEETING or AXIANS IN JOUW BUURT