Industrie

Toegenomen concurrentie en flexibiliteit, schaalbaarheid die effectief schaalvoordeel oplevert…: productiebedrijven worden geconfronteerd met grote uitdagingen, die een transformatie van hun operationele processen vereisen. Er is echter een manier om uw huidige processen te optimaliseren en u tegelijkertijd voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen: Big Data analytics. Deze bieden nieuwe mogelijkheden om de productie te stroomlijnen, schaalvoordeel te realiseren en de toewijzing van investeringen beter te beoordelen.

Onze diensten voor de industrie

De digitale transformatie van industriële processen vormt een grote uitdaging. Als een belangrijke sleutel tot succes kunnen de ICT-oplossingen van Axians de productiviteit en de interactie verbeteren, dankzij het inzetten van diverse communicatiemiddelen, samenwerkingstools en bedrijfsapplicaties die ieder proces in de industriële levenscyclus optimaliseren.

Axians helpt industriële spelers en producenten bij het aangaan van hun uitdagingen. Van bron tot markt biedt Axians toekomstgerichte oplossingen om de digitale revolutie te ondersteunen. We integreren ICT-oplossingen in de kern van uw productiefaciliteiten, en steunen terwijl op onze best practices om zo sterke partnerships uit te bouwen.

Door een lokale dienstverlening on site bezitten we een zeer uitgebreide industriële expertise, die groei stimuleert. Dit bereiken we door flexibele en schaalbare oplossingen in te zetten voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan.

Oplossingen en expertise voor de industrie

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayStroomlijnen van het productieproces

Axians verbetert de communicatie tussen productie-units, door het inzetten van samenwerkingstools, die data-uitwisseling ondersteunen en vereenvoudigen bij elk stap in de waardeketen, maar ook door 3G/4G- en WiFi-dekking in gebouwen en op terreinen. De beschikbaarheid van breedband binnen productiefaciliteiten kan eveneens voor een verhoging van de prestaties zorgen.

1920x1240-blackVerbeter de traceerbaarheid en het voorraadbeheer

Van leverancier tot magazijn, van productiesite tot groothandelaar, Axians biedt oplossingen voor geolocatie, die een real-time tracking mogelijk maken.

1920x1240Focus op prestaties en concurrentiekracht

De Managed Services van Axians zorgen ervoor dat de klant zich kan focussen op zijn kernactiviteiten, terwijl de IT-operaties in vol vertrouwen uitbesteed worden aan experts die helemaal thuis zijn in uw specifieke situatie.

1920x1240-blackBeheer en beveilig uw productieomgeving

Met een efficiënt netwerk van sensoren die helpen bij real-time rapportage en instant alerting, voorziet Axians klanten van een infrastructuur voor het monitoren van hun productieomgeving (real-time voorraadbeheer, video-surveillance, monitoring van het energieverbruik, ...).

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES