Smart coach voor een innovatieve toekomst

Wilt u uw bedrijfsstrategie toekomstbestendig maken en innovatie stimuleren? Ontdek hoe  Axele u daarbij on the job kan ondersteunen.

Axele on-the-job is een digitale tool waarbij je eenvoudig interactieve trajecten kan aanmaken, voor het duurzaam delen van kennis en informatie.

Axele on-the-job begeleidt jouw medewerkers en klanten tijdens het uitvoeren van fysieke handelingen. Via een QR-code krijgen ze toegang tot:

  • E-learning.  Je verzamelt kennis via ons digitaal platform, en verzekert zo een duurzame transactie van informatie en ervaring.
  • Interactieve handleiding. Je maakt eenvoudig interactieve digitale handleidingen, waarmee je jouw klanten of medewerkers stap voor stap begeleidt doorheen de installatie of het onderhoud van uw product.

Werknemers vlotter aan boord

Onboarding van nieuwe medewerkers is eenvoudig op te zetten én je ervaart onmiddellijk de voordelen:

  • tijdsbesparing bij je experten
  • een consistente introductie én een wow-ervaring voor je nieuwe medewerker van bij de start

Allemaal gebundeld via één tool: Axele on-the-job.

 

Optimale combinatie van online en offline

Je integreert trainingen, webinars, handleidingen, … in een handomdraai.  De richtlijnen houden steeds rekening met de actuele toestand waarin je klant of medewerker zich bevindt.  Dat is mogelijk dankzij de interactiviteit die Axele on-the-job biedt tijdens installaties,  onderhoud of opleidingen.

Je behoudt in Axele on-the-job steeds het overzicht van jouw traject of handeling!

Product training voor je klant of medewerker

Wie leest nog graag handleidingen in document-vorm?  Een QR-code op je product leidt de gebruiker direct naar een interactieve én online training.

E-learning verhoogt de kennis over jouw product, en met Axele  on-the-job onderscheiden we ons hier in de markt. Bovendien creëer je een extra troef met je partners en klanten.

 

Ontdek nog meer voordelen

Content op maat

Het creëren Het creëren van handleidingen is zo eenvoudig als blokjes toevoegen (1) en ordenen (drag &  drop), een titel geven (2) en de inhoud invullen (3). De inhoud van uw handleiding kan een combinatie van tekst, foto’s, video’s of tekeningen omvatten. De QR-code (4) wordt automatisch gegenereerd. U kiest zelf per opleiding of de gebruiker moet aanloggen.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen aparte applicatie of software te downloaden. Als bedrijf bouw je elk traject eenvoudig op via onze interface, aan de hand van een aangepaste url.  Wij bieden je alle nodige functionaliteit zonder complexiteit.

  • QR-code: Je eindgebruikers hebben makkelijk toegang tot  jouw interactieve handleiding of training via een QR-code. 
  • Multimedia. Importeert makkelijk verschillende bestandsformaten in je handleiding: film, foto, 3D-tekening, tekst, …  
  • Meertaligheid. Help jouw klanten en medewerkers in hun eigen taal. 
  • Huisstijl. De gebruikers krijgen de content te zien in uw huisstijl.  

Kosten- en tijdsbesparend

Een leerplatform moet flexibel, betaalbaar en vooral toegankelijk zijn. Door in te zetten op digitale begeleiding via handleiding of remote guidance mikt Axele on-the-job op 5 sterren voor elk van die doelstellingen.

Op het einde van de rit wil je vooral een duurzame oplossing waar je tijd en kosten mee uitspaart!

 

Interactive guidance

 De tool houdt rekening met de toestand on site, en stelt gericht vragen aan de gebruiker. Als installateur van een machine of gebruiker van  een product, met Axele on-the-job bereiken we jouw medewerker en klant op maat.

Met deze  interactieve begeleiding onderscheidt Axele on-the-job zich van de markt.

 

Ontdek Axele on-the-job, boek je demo!

MM slash DD slash YYYY