Wil je medewerkers, klanten of partners een vlekkeloze leerervaring geven vanaf het eerste contact? Mis je een goede opvolging van wie welke training gevolgd heeft? Op zoek naar een manier om al je online én offline trainingen te bundelen?

Laat hiernaast je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek of demo.

MM slash DD slash YYYY

Werknemers vlotter aan boord

Onboarding van nieuwe medewerkers is eenvoudig op te zetten én je ervaart onmiddellijk de voordelen:

  • tijdsbesparing bij je experten
  • een consistente introductie én een waw-ervaring voor je nieuwe medewerker van bij de start

Van het toelichten van normen en waarden tot het inplannen van het opvolgingsgesprek. Allemaal gebundeld op één plek.

 

Compliance & certificaten opvolgen

Moet je omwille van regelgeving steeds kunnen bewijzen dat je werknemers over de juiste certificaten beschikken? Wat als je automatische notificaties zou ontvangen telkens een certificaat dreigt te vervallen?

Je configureert wie allemaal een opleiding in verband met GDPR, veiligheid, kwaliteit, … moet krijgen en kunt zeer eenvoudig opvolgen wie de training nog niet heeft afgewerkt.  Uitgebreide rapportering sterkt je bij de volgende audit.

Product training voor je klant

Wie leest nog graag handleidingen in document-vorm?  Een QR-code op je product leidt de gebruiker direct naar een interactieve online training.

E-learning verhoogt de kennis over jouw product, én je onderscheidt je van je concurrent. Bovendien creëer je een extra communicatiekanaal met je partners en klanten.

De optimale combinatie van online en offline

Efficiëntie of effectiviteit? Waarom kiezen? Door te werken met blended learning combineer je naadloos e-learning met klassikale trainingen, webinars, coaching, … Zo verbeter je de vertaalslag naar de praktijk, verhoog je de interactiviteit en het onderling contact zonder in te boeten op efficiëntie.

Je behoudt in Axele steeds het overzicht van alle opleidingen.

Ontdek de voordelen

Volledig naar je hand te zetten

E-learning hoeft niet ingewikkeld te zijn. Of je er nu 10 minuten of 10 uren wil aan spenderen, met Axele kan je zelf vlot e-learnings creëren en verspreiden.

Elk leertraject is anders, wij begeleiden je graag bij de juiste inrichting van het leerplatform naargelang je doelgroep en doelstellingen.

Gaat het om strategische kennis of competenties die centraal staan in jouw organisatie? We helpen je graag bij het uitwerken van een creatieve én doordachte leerervaring met oog op kennisretentie.

Online én offline trainingen

Natuurlijk zullen er altijd trainingen of vormingen zijn die je liever fysiek laat doorgaan. Al is het maar om iedereen nog eens samen te krijgen. Ons leerplatform helpt je bij het opvolgen van zowel e-learning als klassikale trainingen.

Of waarom geen combinatie van beide? Met blended learning koppel je met gemak een voorbereidende quiz aan een klassikale sessie en een feedbackformulier achteraf!

Wat dan met rapportering van alle leerinitiatieven? Dat gebeurt overzichtelijk, gebundeld op één platform. Geen gedoe meer met spreadsheets die je dagelijks moet opzoeken of bijhouden.

Toegespitst op de noden van KMO’s

Een leerplatform voor KMO’s: Dat moet flexibel, betaalbaar en vooral toegankelijk zijn. Ons leerplatform ‘Axele’ mikt op 5 sterren voor elk van die doelstellingen.

Op het einde van de rit wil je vooral een duurzame oplossing waar je tijd en kosten mee uitspaart. Wij bieden je alle nodige functionaliteit zonder complexiteit.

Heb je specifieke vragen, of luister je graag eens vrijblijvend mee? Schrijf je in voor de volgende inspiratiesessie.

We geven elke dinsdag en woensdag om 11u een korte inspiratiesessie. Hier beantwoorden onze experts vragen over e-learning en digitale leerplatformen en geven ze een demo op maat.

MM slash DD slash YYYY