AV verandert alles, te beginnen met de manier waarop u communiceert en werkt binnen uw bedrijf

Intuïtieve, intelligente AV omvat een wereld van toepassingen die organisaties, gebouwen en werkomgevingen technisch wendbaarder, productiever en winstgevender maken. Wij ontwerpen audiovisuele oplossingen voor slimmere en meer dynamische gebouwen en omgevingen. Door de implementatie van IoT kunnen organisaties hun gebouwen slimmer maken. Sensoren kunnen bijna alles meten en een schat aan informatie wordt toegankelijk gemaakt via draadloze technologie. De gegevens van verbonden gebouwen kunnen worden gebruikt om:

  • De prestaties te verhogen
  • Het gebruik van middelen te optimaliseren
  • Diensten te optimaliseren
  • De ervaring van de werknemer in de werkomgeving te verbeteren

Virtuele receptie

De eerste indruk telt, de receptie is de eerste plek waar mensen uw organisatie visueel leren kennen. Met een virtuele receptie worden uw bezoekers professioneel ontvangen en kunnen zij zichzelf eenvoudig registreren via de touch interface. Laat deze kans niet liggen en versoepel de wachttijd met een digital signage oplossing en achtergrondmuziek.

Via dynamic wayfinding kunnen uw bezoekers via een touchscreen bij de receptie of centrale hal de route naar hun bestemming binnen het gebouw vinden.

Digital signage

Hoe kunnen wij het wachten van onze bezoekers aangenamer maken? Hoe informeren we onze eigen medewerkers? De oplossing hiervoor is digital signage, op maat gemaakte en gerichte informatie in de vorm van tekst, foto’s, video’s, RSS-feeds,…. binnen en buiten het gebouw. De informatie wordt beheerd via een cloud platform. Op deze manier kan het eenvoudig worden aangepast aan de doelgroep, het tijdstip en de locatie.

Room & desk booking

Geen dubbele boekingen meer en een efficiënter gebruik van de bestaande infrastructuur, dat zijn de grote voordelen van een room booking systeem. U kunt elke gewenste ruimte reserveren vanuit Outlook, Google Calendar of vanaf een display op de deur van de vergaderruimte. Dit kan ook worden gekoppeld aan aanwezigheidssensoren, zodat een geboekte maar ongebruikte ruimte na 15 minuten weer wordt vrijgegeven.

Een soortgelijk systeem is dat van desk booking, de recente gebeurtenissen hebben dit nog relevanter gemaakt. Nu veel mensen thuis werken, lijkt een heel kantoor vol met lege bureaus ineens niet meer logisch. Door het boeken van bureaus kan dit aantal worden verminderd en kunnen bureaus worden gedeeld zonder het probleem van dubbele boekingen.

Public address

Door middel van een multifunctionele oproepmicrofoon, een centrale en de nodige versterkers en luidsprekers kunt u berichten omroepen binnen uw bedrijf in de zone(s) van uw keuze. Deze systemen kunnen ook gebruikt worden voor achtergrondmuziek.

In geval van evacuatie kan een automatische berichtenlezer aan uw alarmsysteem worden gekoppeld; deze systemen zijn in overeenstemming met de Europese wetgeving (EN54 regelgeving; normen inzake geluidsdruk, brandvertragendheid van de materialen, constructietype en redundantie, …).

Ontdek meer